Motivele pentru care îi e dor lui Alex Nedelcu de Exatlon. «Războinicul» vrea înapoi!

alex_nedelcu_1.jpg

Alex Nedelcu este nostalgic cu privire la competiția Exatlon
Foto: Instagram

Alex Nedelcu, devenit cunoscut datorită competiției sportive Exatlon, a declarat că se simte nostalgic în legătură cu show-ul de la Kanal D. Alex a făcut parte din echipa „Războinicilor” și a reușit să ajungă până în semifinala concursului. După ce a plecat din Republica Dominicană, unde au avut loc filmările emisiunii, acesta a declarat că îi e dor de plaja de acolo și că ar vrea să meargă înapoi.

Alex Nedelcu încă se gândește la experiența pe care a trăit-o în cadrul competiției Exatlon, difuzată de Kanal D. Acesta a mărturisit că se confruntă cu o perioadă de nostalgie, încă din momentul în care a revăzut un interviu de pe plaja din Republica Dominicană, locul unde își petrecerea majoritatea timpului liber, atunci când nu se afla în mijlocul probelor solicitante ale competiției, cărora le-a făcut vitejește față, ajungând până în semifinală.

alex_nedelcu_2.jpg

Alex Nedelcu a reușit să ajungă până în semifinala Exatlonului
Foto: Instagram

Într-un interviu difuzat în emisiunea Teo Show, Alex a dezvăluit faptul că gândul lui este încă la competiție și că nu a reușit să treacă peste momentele petrecute în Republica Dominicană, dorindu-și chiar să se reîntoarcă. „E greu, încă sunt acolo.. Revăd imagini, am revăzut câteva imagini la un moment dat cu un interviu de pe plajă. Zic: „Nu se poate”. Timp de 5 luni de zile mă trezeam pe plaja aia, că stăteam la coteț. Pur și simplu mă trezeam, azvârleam sacul ăla de trezit... N-am trecut peste, vreau înapoi. Eu am ajuns și sunt sigur că toți au ajuns să descopere o latură diferită a lor. Eu am simțit că locul ăla este cumva sacru, că te aduce cumva în trecut”, a explicat Alex Nedelcu.

Loading...

Citește și

  • Finala “Exatlon” (Kanal D) s-a disputat pe 23 mai, premiul de 100.000 de euro a mers la Vladimir Drăghia, însă “Războinicii” Ştefan şi Alex s-au ales cu o mulţime de fani şi cu notorietate. Ei sunt acum nedespărţiţi şi merg la mai multe evenimente mondene împreună. I-am surprins pe 5 iunie şi la petrecerea revistei “Elle”, îmbrăcaţi la patru ace, raşi, frezaţi şi cu planuri mari.

  • Corina Diaconescu si Ionut Exatlon

    Noul sezon “Exatlon” se apropie cu paşi repezi. Corina Diaconescu, producătoarea reality-show-ului de la Kanal D, ne-a povestit detalii din culisele competiţiei, care nu s-au văzut pe micile ecrane. Am stat de vorbă la „OK!RoofTop Party”, eveniment care a avut loc miercuri, 20 iunie, la MegaMall din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1