În Moş Crăciun s-au deghizat şi au pornit la colindat!

Ce nu fac vedetele de dragul familiei sau al fanilor! Zilele trecute, s-au îmbrăcat în Moş Crăciun, de parcă ar fi participat la un concurs pe Facebook, cu miză mare. Amuzantele fotografii cu Pepe, Liviu Vârciu, Ştefan Bănică Jr şi Cabral au fost pe placul fanilor, care i-au bombardat cu zeci de like-uri. Surpriză, însă, şi Andreea Marin a intrat în horă, dar şi Valentina Pelinel.

Pepe (38 de ani), vedeta Antena 1, s-a chinuit la greu să împodobească bradul pentru cele două fiice ale sale, Rosa şi Maria, ba chiar s-a lăudat, pe Internet, cu ”isprava” sa.

Cam neîndemânatic de fel, solistul a dărâmat Pomul de Iarnă, apoi s-a chinuit din greu să-l menţină în poziţie verticală: ”Intenţia contează! Am reuşit! Am legat bradul de calorifer”, a scris el pe Facebook. Ţinuta lui a făcut furori, cu căciuliţă în alb-roşu şi cu chiloţei traşi peste pantaloni. La final, fetele l-au recompensant cu câteva colinde.

12_6.jpg

Liviu Vârciu i-a făcut o surpriză lui Nea Marin

Cât îl priveşte pe Liviu Vârciu (36 de ani), acesta a îmbrăcat ţinuta lui Moş Crăciun la emisiunea ”Poftiţi în vacanţă” (Antena 1):  ”Ştiu sigur că la Nea Marin nu a venit niciodată Moş Crăciun, aşa că îi voi face o surpriză lui Nea Marin, în toiul nopţii”, a povestit el, despre rolul avut. Cea mai frumoasă imagine a fost, de departe, cea cu Valentina Pelinel (37 de ani) şi fiul ei, Milan, în vârstă de un an şi şapte luni, care au petrecut în reşedinţa din Pipera. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie roşie, elegantă, care îi punea în valoare trupul frumos, iar micuţul a purtat un costum de Moş Crăciun, în miniatură.

12_1.jpg

Andreea Marin a fost recunoscută cu greu de fanii ei

Surpriza cea mare a venit însă din partea Andreei Marin, care cu greu a fost recunoscută de fani, pe Internet, sub barba stufoasă: ”Hornul curăţat? Bradul aranjat? Colind Învăţat? Suflet curat? Moşu e aşteptat. Ajun minunat!”, a fost postarea ei din Ajunul Crăciunului, care i-a adus sute de like-uri. Andreea a petrecut alături de fiica ei, Violeta, dar şi de iubitul ei, consul, în braţele căruia şi-a găsit fericirea după cele trei căsnicii ratate.

Şi ei  s-au distrat copios!

12_5.jpg

Cabral

Nici Cabral (40 de ani), prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii? ” (PRO TV), nu s-a lăsat mai prejos, postând o poză în care face pe Moşu’: ”Umanilor, să aveţi un Crăciun fericit, cu familia aproape, cu prietenii pe cap, cu ceva bun pe masă şi cu bucurie în suflet! Şi zâmbete, multe zâmbete!”, le-a urat el celor dragi.

12_2.jpg

Ştefan Bănică

Şi Ştefan Bănică Jr  (50 de ani) a fost pe placul internauţilor, în tradiţionala ţinută şi cu ochelari de Moş: ”În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiţia familiei mele este să fim toţi împreună, indiferent de cât de ocupaţi suntem, iar de Revelion o să cânt. La vârsta de 6 ani, am trăit senzaţia că-l văd aievea pe Moş Crăciunul din poveşti, toate au conlucrat la imaginea asta! Uşa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul uşii şi Moş Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi şi cu sacul de jucării. Ceea ce n-am ştiut atunci era că acel Moş Crăciun era o mătuşă de-a mea. Dar senzaţia a fost magică!”, spune juratul de la “X Factor”.

Ei au petrecut în familie, peste Ocean! 

Delia Antal, primul Crăciun cu bebele

12_delia-antal-bun-.jpg

Delia Antal e topită după Aiden Sunrise

Actrița Delia Antal s-a pregătit ca la carte pentru Crăciunul pe care l-a petrecut pentru prima oară cu fiul ei, Aiden Sunrise,  în vârstă de șapte luni. În Los Angeles, acolo unde locuiește, întreaga familie l-a așteptat pe Moș Crăciun. Delia a primit colindătorii, iar mama ei s-a ocupat de  bucatele tradiționale.

Nick Rădoi a dat-o pe sarmale

12_nick-radoi.jpg

Nick Rădoi își laudă bucătăreasa

Stabilit în California de peste 30 de ani, Nick Rădoi petrece Sărbătorile în spirit tradițional românesc. Așadar, de Crăciun, milionarului nu i-au lipsit de pe masă salata de boeuf, piftiile, și mai ales sarmalele, pe care i le prepară o bucătăreasă talentată: ”M-am bucurat alături de prietenii mei, de familie, iar peste câteva zile plec în Thailanda”, ne-a spus afaceristul.

Elena Cârstea, cu soţul american

12_elena-carstea.jpg

Elena Cârstea, alături de Glenn

Elena Câstea, stabilită de 11 ani  peste Ocean, a postat pe Facebook  fotografii cu soțul ei, Glenn, dar şi cu cele două fiice adoptate, Sanda și Adriana, alături de care a petrecut. Nu mai este un secret că cele două fete ale solistei sunt soldați în armata Statelor Unite și că au un program extrem de riguros, așa că Elena s-a bucurat să le vadă acasă. 

Catrinel Sandu şi-a serbat mezina

12_catrinel-bun.jpg

Catrinel Sandu, cu fetele și părinții

Catrinel Sandu locuiește de mai bine de șapte ani în America, în Florida, mai exact, alături de fostul jucător de tenis Gabi Trifu și de fetițele lor, Lara și Sara. Vedeta s-a bucurat și de vizita părinților ei, care au ajutat-o la meniul românesc: sarmale, salată de vinete și salată de boeuf: ”A fost ziua tatălui meu, dar și a  Larei, așa că am avut cele mai frumoase Sărbători”, ne-a spus Catrinel Sandu. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1