Mori de râs! Cum folosește Adi Despot înjurătura virală, pentru a-și promova noua emisiune

Liderul trupei “Vița de vie” a devenit viral cu melodii precum “Basul şi cu toba mare”, “Toată lumea fumează” sau “Praf de stele”, dar în 2008 a rupt Internetul în două cu celebra înjurătură “Trei, în p..a mea”, adresată unei reporterițe care l-a scos din sărite. Adrian Despot face acum haz ne necaz de acea întâmplare, pe care a readus-o în actualitate într-un mod și mai haios.

O mai ții minte pe Alexandra Avram? În 2008 lucra ca reporter la Music Channel și încerca din răsputeri să-i ia un interviu lui Adi Despot, la finalul unui concert. Atât s-a împleticit și s-a fâstâcit, încât întrebările naive puse de Alexandra l-au scos din minți pe solist. Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, îi enumeră răbdător domnişoarei artiştii care participă la evenimentul unde erau prezenţi. “Au cântat Andrei, cîştigătorul Megastar din sezonul trecut. Acum cântă Paraziţii şi după ei vom cînta noi, Viţa de Vie”. Următoarea întrebare este „logică”. “Câte trupe sunteţi sau câţi artişti sunteţi în seara asta? Câţi cântaţi pe scenă?” Întrebat de două ori la rând același lucru, Adi Despot nu s-a mai abținut. "Trei, în p..a mea!", a strigat, exasperate, solistul trupei Vița de Vie. De atunci, filmulețul este viral, iar Adrian, acum jurat la “Vocea României”, îl tratează cu umor. Într-una din edițiile show-ului de la PRO TV, artistul le-a spus colegilor, cu subînțeles: “O singură dată m-am enervat la un interviu și a devenit istorie! Vă rog, nu mă puneți să mă enervez încă o dată”.

 

Din 11 octombrie, celebra înjurătură a revenit în actualitate, însă într-o formă ceva mai “îndulcită”. Adrian Despot a fost cooptat în echipa postului de radio Rock FM, unde în fiecare zi de miercuri, de la ora 21.00, realizează emisiunea “Playground cu Despot și Hefe”. La microfon sunt, evident, Despot și Hefe, iar videoclipul de promovare fix pe asta se bazează. Întrebați de o reporteriță “Câți prezentatori o să fiți?”, solistul rămâne perplex și explică: “Eu îți zic că se numește Playground cu Despot și Hefe și tu mă întrebi câți prezentatori o să fim?”. “Da, câți oameni prezintă emisiunea?”, continuă fata. Răspunsul lui Despot vine firesc și face trimitere la întâmplarea din 2008. “Doi”, spune sec artistul.

Adrian Despot, injuratura virala, Vocea Romaniei, Rock FM, PRO TV, Alexandra Avram, HefeZoom
Adrian Despot și Hefe pot fi ascultați în fiecare miercuri, de la ora 21.00, la Rock FM
loading...

Citește și

  • E o plăcere să-i priveşti şi să-i asculţi la „Vocea României”, show difuzat în fiecare vineri, de la 20.30, la PRO TV. Tudor Chirilă şi Adrian Despot fac senzaţie la masa juriului şi n-ai cum să nu te întrebi cine or fi norocoasele care îi aşteaptă acasă. Click! îţi arată ce familii superbe au cei doi rockeri rebeli.