Monica Tatoiu ajunge la cuțit: „Trebuie să fac o operație foarte grea”

monica_tatoiu.jpg

monica tatoiu operatie sold
Monica Tatoiu este prietenă cu Cristian Boureanu
Foto: Facebook

Sănătatea este cea mai importantă. Cu toate că la televizor e mereu cu zâmbetul pe buze, Monica Tatoiu (60 de ani) se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În trecut, fosta directoare Oriflame s-a luptat cu cancerul. Din fericire, a găsit o soluție pentru a scăpa de această boală cumplită. Acum, ea se pregăteștee de o operație foarte grea.

Monica Tatoiu ajunge la cuțit. A luat decizia de a se opera și le-a transmis prietenilor de pe Facebook că va suferi o intervenție chirurgicală: „Am decis că trebuie să fac o operație grea. Care necesită timp lung de recuperare. O proteză de șold. O să o fac acasă, pentru că am înțeles după ce am investigat alte oportunități afara că acasă avem doctori de geniu și după operație ceea ce contează este dragostea oamenilor care îți sunt aproape”, le-a transmis Tatoiu prietenilor virtuali.

Pentru că îi este frică, dar nu vrea nici în ruptul capului să cedeze, femeia de afaceri s-a decis să ţină un jurnal: „Îmi fac curaj și am început un jurnal. O să fie pe 11 martie dacă nu sunt lașă”. 

 

 

loading...

Citește și

 • Altădată bune prietene, acum au ajuns să-şi tranşeze problemele în instanţă. Valentina Pelinel a anunţat că o va da în judecată pe Monica Tatoiu, după ce aceasta a făcut afirmaţii "nepotrivite" despre copilul ei.

 • Valentina Pelinel vrea să o dea în judecată pe Monica Tatoiu, după ce femeia de afaceri a făcut o seria de declaraţii nepotrivite despre copilul nenăscut al fostului manechin. Conform specialiştilor, Valentina are şanse de câştig dacă ajunge la tribunal cu Monica Tatoiu.

 • Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

 • monica tatoiu

  O prietenie strânsă le leagă pe Monica Tatoiu şi pe Valentina Pelinel. Omul politic a fost ca o a doua naşă a cuplului Pelinel-Boureanu şi o cunoaşte foarte bine pe cea care este protagonista scandalului acestui început de an, după ce a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară, iar tatăl acestui copil pare să fie Cristi Borcea.

 • monica tatoiu pensie

  Monica Tatoiu a început anul 2016 departe de România. Femeia de afaceri a ales să se bronzeze pe plajele însorite din Costa Rica. Deşi vacanţa a fost una de vis, femeia de afaceri a avut parte şi de un episod mai puţin plăcut.

 • monica tatoiu amenda limbaj obscen

  CNA a amendat Kanal D cu 15.000 de lei, pentru violenţă de limbaj şi comportament obscen în mai multe emisiuni, între care "TeoShow", unde Monica Tatoiu a vorbit despre sex la o oră la care se uitau la televizor și copiii minori.