Monica Gabor s-a măritat în mare secret cu Mr. Pink

18-19-2-col-monica-gabor-mr-pink_fb.jpg

monica gabor mr pink relatie america
Monica preferă să mai copilărească, până să devină din nou mămică
foto: arhiva personală

Monica Gabor și Mr. Pink s-au cununat civil vara trecută, în secret, fără prieteni și fără nici o petrecere. După o relație de aproape 10 ani, Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii lor, Irina Columbeanu, fiica ei și Anthony, fiul lui, au fost de față.

Ultimii doi ani au fost cei mai buni pentru Monica Gabor (32 de ani). Ea a reușit să realizeze lucruri importante atât în plan personal, cât și profesional. Monica Gabor a devenit profesoară de engleză cu diplomă, apoi, în vara anului 2018, a luat-o pe fiica ei, Irina Columbeanu, în SUA.

monica-gabor-fosta-columbeanu-inel-mr-pink.jpg

Monica Gabor cu inelul de la Mr Pink după cununia civilă la o emisiune tv filmată în bucătărie
Monica Gabor purta inelul de la Mr. Pink încă de vara trecută, când a filmat pentru o emisiune tv

Monica Gabor are o relație de 10 ani cu Mr. Pink

Vara trecută, în iulie 2019, Monica Gabor s-a măritat la Los Angeles cu Mr. Pink (39 de ani), afaceristul asiatic care a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate pe bază de Ginseng, după o rețetă veche de 5.000 de ani. După mai multe discuții cu Mr. Pink, Monica Gabor a decis să pună piciorul în prag și să treacă la lucruri mai serioase. Și iată că a și reușit, iar în urmă cu șapte luni, Monica Gabor a reușit să își oficializeze relația cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink. El are o avere de peste 2,7 miliarde de dolari.

moni.jpg

Monica Gabor și Mr Pink alături de Irina și de Anthony, copiii lor din relațiile anterioare
Monica Gabor și Mr Pink alături de Irina și de Anthony, copiii lor din relațiile anterioare

Monica Gabor și Mr. Pink și-au adus copiii martori la cununie

Prietenii Monicăi Gabor și ai lui Mr. Pink nu au știut că s-au căsătorit. La momentul în care au semnat certificatul de căsătorie au luat parte doar copiii lor, Irina Columbeanu (12 ani), fetița Monicăi din relația cu Irinel Columbeanu (62 de ani), și Anthony, băiețelul lui Mr. Pink. „Monica s-a măritat în vară cu iubitul ei. Au fost extreme de rezervați și de ascunși în privința acestui moment din viața lor, ba chiar nu și-au dorit vreo petrecere și nici nu le-a fost nici un prieten alături. Ei sunt de mulți ani împreună, iar Monica își dorea să se căsătorească. Irina Columbeanu este în SUA de aproape doi ani, de când a dus-o Irinel Columbeanu în vacanța, în vara lui 2018. Cumva lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru Monica. A fost perioada marilor realizări”, ne-a spus un apropiat din preajma Monicăi Gabor.

mr-pink-irina-columbeanu-monica-gabor.jpg

irina columbeanu mr pink monica gabor
Irina Columbeanu s-a integrat perfect în noua familie. E fericită că e cu mama ei și se înțlege perfect și cu Mr. Pink
Foto: Instagram

Citește și:

Monica Gabor, mamă vitregă de milioane. Imagine adorabilă cu fiul lui Mr. Pink

Ieri, «scorpie» la Izvorani, azi, «mieluşel» în vila lui Mr. Pink. Ce face Monica Gabor de dragul iubitului

Loading...
 
 

Citește și

  • Monica Gabor, Irina Columbeanu, Irinel Columbeanu

    Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o căsnicie controversată care s-a finalizat cu scandaluri. Cu toate acestea, dragostea pentru fiica lor este neschimbată. Irina are o relație bună cu ambii părinți și își arată dragostea pentru ei pe canalele ei de socializare.

  • A trecut mai bine de un deceniu de când Monica Gabor (29 de ani) s-a transformat din Cenuşăreasă în prinţesă! După traiul luxos de la Izvorani, alături de fostul soţ, Irinel Columbeanu, Moni l-a prins din nou pe Dumnezeu de un picior, dar pe tărâm american. Actualul iubit, chinezul Mr. Pink, o tratează ca pe o regină şi chiar i-a dat acţiuni din afacerile lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1