Irina Columbeanu, imagini adorabile cu frățiorul ei vitreg

10-11-vedete-2-col-monica.jpg

Irina, Monica şi Antony se mai distrează împreună până pe 1 septembrie

Fetița lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irinuca Columbeanu (11 ani și jumătate), se bucură de ultimele zile de vacanță în SUA. Puștoaica este răsfățată de mama sa, care îi face toate poftele.

Aceasta a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei și fiul ei vitreg, Antony, care se aflau într-un parc de distracții, semn că se înțeleg foarte bine şi se distrează de minune. Monica este ca o mamă pentru băiețelul iubitului ei, Mr. Pink, iar pentru Irinuca acesta este fratele pe care ea nu îl are. Recent, Irina le-a dat emoții părinților ei, după ce a trecut printr-o operație de salazion (chist pe pleoape), însă fetița este acum bine.

irina-columbeanu2.jpg

Irina Columbeanu este o persoană matură și și-a donat economiile
Foto Facebook

Ea se implică încă de pe acum în acțțiuni caritabile. ” Irina a donat din proprie inițiativă toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun”, a mai scris Monica pe Facebook.

Loading...

Citește și

  • Ca într-un parc de distracţii. Aşa se simte Irina Columbeanu în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, care nu mai conteneşte să o răsfeţe. Copila a călătorit singură şi va reveni la Bucureşti abia pe 1 septembrie. În tot acest timp, Irinel are companie aleasă: iubita lui sexy, Oana Cojocaru, în vârstă de 21 de ani.

  • irinel columbeanu irina monica gabor

    Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi au ajuns la sentimente mai bune, pentru singurul lucru, cel mai de preț, pe care îl mai au în comun: fiica lor Irina. Micuța a fost operată la ochi, în SUA.