Monica Gabor, mamă vitregă de milioane. Imagine adorabilă cu fiul lui Mr. Pink

monica-gabor-fiu-vitreg.jpg

Monica are o relație foarte bună cu fiul lui Mr. Pink
Foto: Instagram

Monica Gabor are se pare toate calităţile pe care le caută un bărbat la o femeie. Cel puţin de când s-a mutat în America, şatena este iubita ideală, o gospodină desăvârşită, dar şi o mamă bună atât pentru fiica ei, Irina, cât şi pentru fiul lui Mr. Pink , bărbatul pentru care s-a schimbat atât de mult. Dacă în România era scorpia de la Izvorani, în S.U.A., Monica este zâna cea bună.

Liniştea şi armonia fac casă bună în familia Monicăi Gabor din America. Fosta doamnă Columbeanu nu se sfiește să arate pe rețelele sociale momentele de tandrețe. Nu se înţelege bine doar cu Irina Columbeanu, care pare extrem de fericită de când s-a mutat la mama ei, în America, ci şi cu fiul lui Mr. Pink, pentru care este o mamă vitregă de milioane.

monica_gabor.jpg

monica gabor fiu mr. pink
Monica Gabor şi fiul ei vitreg au împodobit bradul
Foto: arhivă personală

Recent, Monica le-a arătat prietenilor săi că deşi băieţelul nu este copilul ei biologic, este foarte apropiată de fiul iubitului său cinez. Cei doi au îmbodobit bradul pentru multe aşteptatele sărbători de iarnă şi au făcut o fotografie din care ne dăm seama că nu mai încape vreun dubiu că cei doi se iubesc şi se înţeleg perfect.  

Irina Columbeanu se înțelege de minune cu tatăl ei vitreg

Şi fetiţa Monicăi din mariajul cu Irinel Columbeanu se înţelege de minune cu tatăl ei vitreg. Irinuca pare nedezlipită de iubitul mamei ei, cei doi părând să aibă o adevărată relație tată-fiică, chiar dacă nu există între ei legătura de sânge, şi care se pare că s-a consolidat natural.

monica-gabor-mr-pink.jpg

monica gabor
Monica Gabor, alături de iubitul Mr. Pink și de fiica Irina
foto: arhiva personală
 

La rândul ei,  Monica Gabor este şi ea topită după băieţel, având pe conturile reţelelor sociale o grămadă de imagini adorabile împreună.

Irinel Columbeanu a fost de acord ca fiica lui să se mute în SUA

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

irina-columbeanu-monica-gabor.jpg

irina columbeanu monica gabor
foto: arhivă personală

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, declara Irinel Columbeanu pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

 

Citeşte şi:

 

Incendiile fac ravagii în California. Monica Gabor, la un pas de evacuare din vila de 3,5 milioane de dolari?

Irina Columbeanu s-a mutat definitiv în SUA? Uite ce viață dulce are lângă mama ei, Monica Gabor!

Loading...

Citește și

  • monica gabor

    A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit și a stat ani buni departe de unica ei fiică. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica Gabor e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare. Însă Moni se revanșează și ea și s-a transformat în “nevasta” perfectă.

  • De cinci ani a părăsit ţara pentru America, sau ”Tărâmul Făgăduinţei”, cum i se mai spune. Fix cu ideea de a avea un viitor mai bun a plecat şi Monica Gabor şi iată că i-a surâs norocul. Cu ambiţie multă fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1