Monica Gabor: «Nu sunt adepta operațiilor estetice»

colu10-vedetete-2-col-baza-.jpg

Monica se las de nou ani doar pe mâna aceluiai medic

De când a făcut saltul către America și s-a stabilit acolo, Monica Gabor (29 de ani) și-a schimbat stilul de viață cu totul.

Dacă în urmă cu zece ani, pe când era doamna Columbeanu, aceasta epata cu ținutele scumpe, dar și cu felul în care arăta datorită stiliștilor, iată că acum bruneta este toată naturală.

Nici strop de ojă pe unghii sau fond de ten pe chipul ei, părul coafat natural, fără intervenții la saloanele de înfrumusețare, ca să nu mai vorbim de operații estetice.

Singurele ajustări pe care le face pentru a avea o față ca de bebeluș, sunt tratamenetele neinjectabile.

Săptămâna aceasta, Monica a apelat din nou la  prietenul ei, medicul plastician Athanasios Fragkos, care a răsfățat-o cu o procedură pentru curățarea și hidratarea feței.

”E medicul în care am încredere. Ne știm de nouă ani și nu aș apela la altcineva. Nu sunt adepta operațiilor estetice”, ne-a spus Monica Gabor. 

Loading...

Citește și

  • irinel columbeanu

    Monica Gabor trăiește o viață de vis alături de Mr. Pink în SUA, acolo unde s-a și implicat în afacerile acestuia, în sensul că-l ajută cu promovarea unei aplicații de mobil care le aduce bani serioși.

  • A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit, iar fiica şi-o vede din an în Paşte. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare.

  • monica gabor, fiica Irina, irinel Columbeanu, Mr Pink, america

    După o lună petrecută în România, Monica Gabor urmează să se întoarcă la iubitul ei în America. Vedeta nu mai este demult abonata clinicilor de înfrumuseţare, însă a făcut o excepţie, întrucât vrea să-l surprindă pe Mr Pink. Nu a venit singură, ci însoţită de fiica ei, Irina, cu care a împărţit aceste momente de cochetărie.

  • Dupa ce s-a fript cu ciorba, acum suflă și-n iaurt. Monica Gabor nu vrea să mai audă de măritiș, după căsnicia eșuată pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1