Monica Gabor, cu ochii în lacrimi: "Deja îmi e dor de fetiţa mea!"

monica_si_irina.jpg

monica gabor irina aeroport
Monica s-a despărţit cu ochii în lacrimi de fetiţa ei
foto: arhiva personală

După aproape două luni de când a plecat din casa lui Mr Pink, Monica Gabor şi-a făcut bagajele pentru a se întoarce în America. Fosta doamnă Columbeanu a venit la mijlocul lunii aprilie în România pentru a sărbători Paştele alături de rude şi de fetiţa ei, iar cu micuţa Iriunuca a şi plecat câteva zile în Dubai, dar vacanţa ei a luat sfârşit.

Monica Gabor se întoarce în America, acolo unde are afaceri iubitul ei chinez. Vedeta şi-a luat o lungă vacanţă pentru a petrece cât mai mult timp cu Irina, fetiţa pe care o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, dar a venit momentul ca fosta soţie a omului de afaceri să se despartă de micuţa ei de care a fost nedezlipită în toate aceste săptămâni. 

monica.jpg

monica gabor america plecare romania
Monica îi duce deja dorul Irinei, fetiţa pe care o are din mariajul cu Irinel Columbeanu
foto: arhiva personală

"La revedere! Deja îmi e dor de fetița mea...Îmi va fi dor de România și de cei dragi. Rămâneți cu bine! Vă mulțumesc tuturor pentru primirea caldă și dragostea pe care mi le-ați arătat pe tot parcursul șederii mele", a scris Monica Gabor înainte de a se urca în avionul care o va duce din nou în America. 

Monica are o relaţie de şase ani cu Mr. Pink, căruia îi găteşte cea mai bună mâncare asiatică, dar şi preparate româneşti tradiţionale.  

 

 

Loading...

Citește și