Monica Anghel vrea să-şi facă un tatuaj de dragul fiului

monica-anghel-cu-fiul-tatuaje.jpg

La Convenția Internațională de Tatuaje de la București (1-3 noiembrie), Monica Anghel și fiul ei, Aviv, s-au întâlnit cu trupa Kiss şi au admirat mai ulte tatuaje

Solista care a slăbit enorm în ultimii ani datorită dietei şi sportului vrea să-şi facă un tatuaj pe spate cu chipul fiului ei, Aviv. Monica Anghel îşi doreşte pe abdomen un Pegas ale cărui aripi să continue pe spate, unde să se transforme în palme care să ţină chipul băiatului ei, acum în vârstă de 9 ani.

Monica Anghel (48 ani) are o carieră frumoasă şi o familie fericită. Artista munceşte enorm, mai ales de când este la emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1), alături de fratele ei, Alexandru (36 de ani). Este mândră de fiul ei, Alexandru Aviv, care a împlinit 9 ani în septembrie. De dragul băiatului ei, solista vrea să îşi tatueze pe abdomen un cal cu aripi (Pegas), iar pe spate, chipul lui Aviv.

Artista a slăbit însă foarte mult şi pielea de pe abdomen şi de pe spate nu sunt cele mai recomandate zone în această perioadă. Specialiştii i-au spus că ar risca să i se deformeze tatuajul după o vreme şi au sfătuit-o să îl facă într-o altă zonă a corpului. „Trebuie să muncesc din ce în ce mai mult la sală. N-am nici un tatuaj, am vrut un tatuaj, dar mi s-a spus că nu se poate. Voiam un cal pe abdomen şi aripile lui să meargă pe spate şi să se transforme în palme şi să ţină chipul lui Aviv. Mi-a zis că nu se poate pentru că spatele se mişcă şi se deformează şi desenul. Atunci trebuie să îmi vină altă idee. Câinii nu pot să-i tatuez, că am mulţi, trebuie un tablou cu toţi. Important este ca atunci când mă uit în oglindă, să îmi placă ceea ce văd”, a spus Monica Anghel la Antena Stars.

În ultimii doi ani, vedeta a suferit o transformare incredibilă. A reuşit să îşi schimbe complet aspectul şi forma fizică după ce a „topit” în jur de 30 de kilograme cu dietă strictă şi o viaţă activă. Deşi a reuşit această performanţă de una singură, vedeta nu îşi doreşte ca alţi doritori de siluete suple să treacă prin tot acest procedeu singuri sau „de capul lor”.

Monica Anghel a decis să scrie o carte unde va detalia reuşita ei de a slăbi 30 de kilograme. Primele 20 kg le-a topit cu un regim disociat. „Am reuşit să pierd 20 de kilograme în cinci luni prin regimul disociat. Practic, trei zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe şi tocătură - fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor şi fructelor... şi aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, seminţe, fistic, pere, struguri şi fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântâna. Chiar şi când mergeam la restaurant, comandam un platou cu mai multe sortimente de brânză”, a spus interpreta.

Monica Anghel este căsătorită din august 2010 cu Marian Caraivan pe care îl alintă „Gughi”, dar sunt împreună din 2009. Artista a mai bifat un mariaj cu medicul Andrei Carandino de care s-a despărţit amiabil în 2005, după un mariaj de 13 ani.

Ele şi-au desenat pe tot trupul fluturi, rândunele şi scorpioni

Roxana Vancea (29 de ani) şi-a şocat fanii cu desenul ascuns în chiloţi. Deşi seamănă cu un fluture, ea a spus pentru Click! că de fapt reprezintă o molie. „Toată lumea crede că am un fluture tatuat în zona intimă, dar, de fapt, este o molie. E un tatuaj intim pe care nu-l poate vedea în totalitate oricine”, ne-a spus Vancea care deţine o adevărată colecţie de desene pe trup: citate, scrisuri, date de naştere ale unor persoane dragi, formule chimice şi aripi de înger.

O altă vedetă dependentă de tatuaje e solista Ruby (30 ani). Preferatele ei sunt o inimă pe care are scris „Mamaia”, cifra 15, o rândunică pe care scrie „Home” (Acasă), ce îi aminteşte de copilăria din Medgidia şi o ancoră care reprezintă dragostea ei faţă de mare. Şi actriţa Crina Matei (47 ani) are din 2009 un tatuaj misterios în chiloţi, în formă de scorpion, care a suferit diverse transformări şi a ajuns să semene cu o floare. Şi Daniela Crudu (30 ani) are un fluture în zona intimă.

 

Loading...