Monica Anghel nu se mai opreşte din slăbit: «Fac sport şi în camera de hotel»

12-13-vedete-2-col-monica-anghel-acum.jpg

Acum Monica Anghel radiază de când are cu 30 kg mai puţin

Monica Anghel (47 de ani) este de nerecunoscut! De un an încoace, după operaţia de hernie de disc, solista nu se mai opreşte din slăbit, reuşind să dea jos 30 kg.

Şi, pentru că silueta o ajută, artista nu se sfieşte să îşi aleagă ţinute de scenă cât mai extravagante, care îi vin de minune.

 

“Hainele pe care le port acum mă reprezintă, mă simt bine în pielea mea, sunt mulţumită de cum arăt şi de aici vine şi o altă Monica, cu o altă atitudine. Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a declarat Monica Anghel pentru Click! Solista ne-a mai dezvăluit şi câteva secrete din culisele emisiunii “Falsez pentru tine” (PRO-TV), unde va fi în juriu alături de Anna Lesko, Gojira şi Răzvan Fodor: “Este un proiect foarte frumos. De imaginea mea aici se ocupă un specialist vestimentar, dar nu o să fie diferenţă mare între felul în care mă îmbrac acum”. 

12-13-vedete-1-col-monica-anghel-inainte.jpg

Înainte. Aşa arăta cântăreaţa cu câţiva ani în urmă
Loading...
 
 

Citește și

  • Monica Anghel şi-a dorit să se subţieze, după ­operaţia de hernie de disc, suferită anul trecut, iar visul ei a prins contur, cu ajutorul sportului şi al unei diete personalizate. Cântăreaţa de top ne-a povestit despre sacrificiile făcute, căci nu e uşor să renunţi la anume delicii culinare sau să trudeşti ore întregi în sala de sport.

  • Loredana Groza (48 de ani) și Monica Anghel (47 de ani), artistele care au debutat în anii comunismului, s-au săturat atât de tare de farduri încât, în această vacanță de vară, au decis să iasă în lume fără strop de fond de ten sau de rimel.