Momente cumplite pentru Alina Pușcaș! Tatăl vedetei, răpus de cancer

untitled.png

foto
Alina Pușcas trece prin momente cumplite, tatăl ei a pierdut lupta cu cancerul
Foto:Arhivă personală

Cântăreața și prezentatoarea Alina Pușcas (32 ani) trece prin momente dificle. În dimineața zilei de 9 noiembrie tatăl său s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani.

Tatăl Alinei Pușcaș a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu mai multă vreme și a luptat cu boala cumplită până astăzi, când organismul său a cedat. Anul trecut Marcel Pușcaș a fost operat pentru a stopa răspândirea maladiei în organism, însă, se pare că totul a fost în zadar, iar boala a fost mai puternică decât trupul său slăbit. Cancerul s-a răspândit, producând metastaze la stomac, acestea din urmă i-au cauzat decesul prematur, potrivit antena3.ro. Părintii Alinei Pușcaș erau divorțați, mama sa,  cântăreață de muzică populară Lucia Lazăr, fiind logodită până anul trecut cu Gheorghe Turda, iar tatăl său recăsătorindu-se ulterior. Din cea de a doua căsătorie a tatălui său, Alina Pușcaș mai are o soră, pe nume Alexandra. 

Alina Pușcaș a a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a interpretat în telenovela "Narcisa Sălbatică". A continuat să joace în diverse telenovele și în prezent este moderatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" alături de Cosmin Seleși. Alina a cântat alături de Grasu XXL o melodia care a fost folosită și în cadrul telenovelei aminitite mai sus.

 

Loading...

Citește și