Moga şi Despot au fost colegi de juriu la PRO TV

moga18-19-vedetete-15-col-.jpg

Aşa arătau cei doi în 2003, când jurizau „Popstars”
Citeste tot despre: 

Surpriza sezonului şapte al emisiunii „Vocea României”, de la PRO TV, a fost înlocuirea lui Marius Moga (35 de ani), care a rămas doar la „Vocea României Junior”, cu Adrian Despot (41 de ani), solistul de la Viţa de vie.

Puţini fani ştiu însă că artiştii au un trecut împreună, ba chiar au fost colegi de juriu la un show de talente, în 2003.

„Eu cu Marius am mai lucrat împreună, am fost la o emisiune la Pro TV, se numea «Popstars», era o emisiune tot de profil talent show, prezentată de Loredana (47 de ani), lumea e mică, vorba lui Dinică. Marius mi-a propus la un moment dat, să facem noi, cu Viţa de vie, o piesă cu trupa Simplu, şi oricât de mult mi-ar fi plăcut mie, pentru că mi-a plăcut foarte tare vibe-ul fresh pe care l-au adus Simplu în muzica românească, nu s-a concretizat”, a povestit Despot pentru revista „Şapte seri”.

Loading...

Citește și

  • tudor chirila

    ”Vocea României” revine la Pro TV cu sezonul al șaptelea și cu o schimbare majoră la nivelul juriului. Marius Moga, care a fost antrenor încă de la prima ediție a show-ului, a fost înlocuit cu Adi Despot. Reacția unui alt jurat, Tudor Chirilă, a venit imediat.

  • marius moga

    Mulți s-au întrebat de ce înlocuirea lui Marius Moga de la ”Vocea României” pe motiv că nu poate ”duce” și ”Vocea României Junior” s-a produs abia acum, în condițiile în care Micul Mozart a făcut parte din juriul variantei pentru copii a show-ului și sezonul trecut. Click! îți prezintă culisele celei mai suprinzătoare mutări ale verii.

  • Bombă în showbiz! Din toamnă, noul sezon de la “Vocea României” (PRO TV) va veni cu o schimbare majoră. După 6 ani petrecuţi pe scaunul de jurat, Marius Moga părăseşte show-ul, fiind înlocuit cu rocker-ul Adrian Despot. Click! îţi spune cum a primit solistul vestea, dar şi ce planuri are, în continuare, “Micul Mozart”.

  • Celebrul concurs de la PRO TV, ”Vocea României”, revine pe micul ecran pe 8 septembrie, de la orele 20.30, spre bucuria publicului fidel. Însă iată că reţeta de succes a show-ului a fost preluată şi de Mihai Trăistariu, care weekendul trecut a organizat un festival de tinere talente, dar şi de TVR, care a ”mirosit” că ar fi rost de audienţă cu o producţie asemănătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1