Mitoşeru şi-a amânat nunta cu Noemi pentru anul viitor

12-13-vedete-ce-vedete-a-adus-dan-negru-la-demascarea.jpg

Mihai şi Noemi s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani

După 20 de ani de prezentat jocuri de Bingo, Mihai Mitoşeru (42 de ani) schimbă macazul şi, din 16 septembrie, va fi partenerul Andreei Mantea la emisiunea „Se strigă darul” de la Kanal D.

Curios este că actorul, care şi-a amânat cununia religioasă cu Noemi, după decesul socrului său, de luna trecută, va prezenta chiar o emisiune cu nunţi. „Am amânat cununia religioasă undeva după Paşte, anul viitor, dar încă nu am hotărât data”, spune actorul care are experienţă în prezentarea nunţilor şi a evenimentelor mondene.

„Am participat la atât de multe nunţi şi atât de diferite încât ştiu cu ce se mănâncă treaba asta. Când sunt invitat la o nuntă îmi place să mănânc, pentru că atunci când prezint o nuntă eu nu apuc să mănânc aproape deloc”, ne-a povestit Mitoşeru. Cât despre noua sa emisiune de la Kanal D, acesta ne-a spus: „Cu siguranţă mă voi descurca, pentru că eu muncesc pentru absolut tot ce strâng. Merg pe ideea de a face absolut tot ce îmi stă în putinţă, ca să strâng zestre pentru mire, mai mult decât Andreea. E o competiţie permanentă”, a mai spus Mitoşeru.

loading...

Citește și