Mitică Popescu, «concediat» din «Moromeţii 2» în ziua când trebuia să semneze contractul

8-vedete-foto-4-3-col.jpg

Mitică Popescu a împlinit 83 de ani pe 2 decembrie 2019, dar continuă să filmeze

Actorul Mitică Popescu este foarte activ la cei 83 de ani ai săi şi când nu filmează pentru emisiunea „D’ale lui Mitică” de la TVR 2, se plimbă, iese la o bere cu prietenii și călătoreşte. În urmă cu ceva timp, Mitică Popescu trebuia să joace în pelicula „Moromeţii 2”, regizată de Stere Gulea, însă s-a întâmplat ca în ultimul moment să nu mai filmeze.

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de film şi teatru de la noi, este în continuare pe val şi are emisiune la TVR 2 de 20 de ani. Mitică Popescu filmează în continuare pentru „D’ale lui Mitică” şi telespectatorii îl felicită pentru acest proiect longeviv.

Mitică Popescu a învățat degeaba rolul pentru «Moromeţii 2»

În paralel cu emisiunea „D’ale lui Mitică” de la TVR 2, Mitică Popescu a filmat și pentru serialul „Primăverii” (TVR 2) şi în 2018, era cât pe ce să joace și în filmul „Moromţii 2”, regizat de Stere Gulea. Dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, după cum a declarat actorul în cel mai recent număr al revistei „Taifasuri”. „Nu l-am refuzat pe Stere Gulea, învăţasem şi textul. Cu doi ani înainte, tot ne-a bătut la cap Stere. Dar trebuia să facă rost de bani şi, mă rog, când a reuşit să fie mândru de noul lui film, ne-a dat scenariile, eu l-am luat ca un elev silitor şi conştiincios. Locuind aproape de Herăstrău, mă duceam şi învăţam”, a povestit actorul pentru revista „Taifasuri”.

Mitică Popescu a primit doar scuze, nu și bani

Chiar în ziua când trebuia să semneze contractul pentru filmul „Moromeții 2”, Mitică Popescu a fost anunțat prin telefon că nu mai este nevoie de serviciile lui. „La un moment dat, nu ştiu exact motivele, Victor Rebengiuc n-a vrut să mai joace. Nu ştiu ce a motivat... Că e prea bătrân, în fine... Refuzând el, a trebuit să ne schimbe pe toţi din distribuţia veche. Era chiar în ziua când trebuia să mă duc să semnez contractul. Ne-au anunţat, cu scuzele de rigoare, evident. Asta e!”, a mai spus Mitică Popescu.

Citește și:

Mitica Popescu: "Am fost băiat de altar, mama a vrut să mă facă preot"

Mitică Popescu s-a reinventat la 80 de ani! Cum a fost fotografiat

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Au peste 80 de ani în buletin, dar sunt în plină forţă, muncesc de zor şi sunt prezenţi la evenimente. Mitică Popescu, Florin Piersic şi Ion Dichiseanu sunt cei trei crai care n-au pic de stare şi care lucrează ca în tinereţe.

  • mitica popescu actor

    Ajuns la 79 de ani, Mitică Popescu nu regretă profesia de actor, dar dacă ar fi să se mai nască o dată, în condițiile în care trăiesc artiștii noștri acum, s-ar gândi de două ori dacă să aleagă scena. Îndrăgitul actor a mai dezvăluit că nu îl interesează deloc politica, deși alți colegi de-ai lui s-au perindat prin diferite partide, și că nu și-a dorit să fie nici măcar președinte de sindicat în teatru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1