Mitică Popescu s-a reinventat la 80 de ani! Cum a fost fotografiat

mitica-popescu-8956652626.jpg

Mitică Popescu revine la TVR 2

Cunoscutul actor revine la 80 de ani pe micile ecrane de la TVR 2 cu emisiunea „D’ale lu’ Mitică”, şi nu singur. Mitică Popescu şi colegii lui din TVR au realizat câteva şedinţe foto neobişnuite pentru noua grilă de toamnă a postului.

Vedetele TVR 2 devin mesagerii principali ai programelor tv , în ținute cât mai colorate. Telespectatorii sunt invitați să le descopere și să devină parte a unui film de acțiune cu personaje coborâte parcă din anii '70. Despre transformările de la filmări, dar și despre culisele ID-urilor, au vorbit chiar protagoniștii. Mitică Popescu este o legendă, dar și o surpriză. Cine ar fi bănuit că inconfundabilul domn elegant, care aduce ”D'ale lu' Mitică” în fiecare săptămână, se va reinventa la 80 de ani. „Mi-a făcut plăcere să fiu la filmări și mă bucur că i-am cunoscut pe posesorii acestor cai putere, niște băieți foarte simpatici”, a spus actorul. „A fost un prilej de a rememora debutul meu în televiziune și sper că telespectatorii își vor aminti cu plăcere”, a spus Iuliana Marciuc, despre emisiunea sa.

mitica_popescu.jpg

mitica popescu
Mitică Popescu, pe motocicletă la 80 de ani
foto: TVR

 

La rândul său, Mircea Radu, coprezentatorul „Femei de 10, bărbați de 10”, și-a pus costumul și papionul și-a devenit șarmantul James Bond, gata să cucerească... nu doar femeile, ci întrega lume.  Paula, Ovi și Adrian Enache sunt trubadurii ce ne aduc divertismentul în fiecare seară de sămbătă. Parcă teleportați de la Woodstock, cei trei și-au pus hainele hippie și s-au bucurat de libertate. „Am mers în pădure, la Băneasa, pe o stradă intens circulată. Colegii mei au susținut un show de umor pentru mine, personal. Așa da privilegiu!”, a dezvăluit Paula.

mircea_radu_bun.jpg

mircea radu
Mircea Radu, în rol de James Bond
foto: TVR

 

Marea campioană la gimnastică Monica Roșu, își provoacă fanii să o descopere în imaginile  filmate pe un mare bulevard din Capitală. Monica aduce zilnic știrile din sport, la Telejurnalul TVR 2, așa că a venit însoțită de prietenele „de la știri”: Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu și Iulia Zgripcea.

Când vine vorba despre Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, telespectatorii știu că îl găsesc, de luni până joi, la TVR2. Elegant, cu stil și un împătimit al lecturii, prezentatorul se simte în largul lui într-o bibliotecă. PROMO-ul pentru "Câștigă România!” s-a filmat într-una dintre cele mai frumoase biblioteci ale lumii, Biblioteca Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”, din Iași, iar Virgil Ianțu cheamă tânăra generație să i se alăture într-o misiune culturală.

Filme și seriale de top, emisiuni de divertisment și de cultură generală, transmisiuni sportive, știri și informații de ultimă oră! Aceasta este paleta de programe pe care mizează TVR 2, începând cu luna octombrie. „Câștigă România!” revine cu cel de-al doilea sezon, iar telespectatorii TVR 2 se vor reîntâlni cu Nuami Dinescu, Ioana Voicu și Florina Constantinescu la „Se zice că...”. Toamna aduce și o nouă dispută la „Femei de 10, bărbați de 10”, iar fanii așteaptă cu nerăbdare seara de sâmbătă, 7 octombrie, atunci când Paula, Ovi și Adrian Enache invită telespectatorii la cel de-al treilea sezon „Duelul pianelor”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1