Ferma 2019. «Miss România 2016» se luptă în noroi pentru 50.000 de euro

În reality-show-ul „Ferma” (Pro TV) aţi văzut-o până acum pe deținătoarea trofeului „Miss România 2016” sexoasă, spălându-se în cadă. Iată că în această seară, 6 februarie, o veţi vedea în alte ipostaze, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată. Şi nu singură, ci alături de Diana Belbiţă, Silviu Tolu şi Emil Rengle.

În această săptămână o veți vedea și altfel pe fosta Miss România 2016, Ioana Filimon. Tânăra de 27 de ani va avea parte de o luptă crâncenă în noroi. Însă ea nu va fi singură, ci alături de colegii ei, luptătoarea Diana Belbiţă, modelul internaţional Silviu Tolu şi coregraful şi dansatorul Emil Rengle, câştigătorul sezonului trecut din “Românii au talent”, de la Pro TV.

ferma-vedetelor-ioana-filimon-noroi.jpg

ferma 2019
Concurenții vor avea o probă grea, în noroi

În această seară concurenţii din “Fermă” se lupta pentru o super recompensă: mâncare gătită chiar de gazda  Mihaela Rădulescu, special pentru concurenţii reality-showului de la Pro TV. În această probă, concurenţii trebuie să strângă câte 20 kg de noroi în 10 minute, dar sunt contra cronometru, însă fără să se ajute de palme. Dacă au reuşit sau nu să facă acest lucru, veţi vedea şi voi în episodul de miercuri seara. „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic. Oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la «Ferma»”, spunea înainte de a intra în reality-show. Ioana Filimon vine din Timișoara, e plină de energie și e mereu cu zâmbetul pe buze.

Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa ei de a se muta în București. În spatele carierei de modelling stă o tânără pasionată de natură. A terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului și vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații

Loading...
 
 

Citește și

  • ioana mihalache

    E frumoasă, a câștigat titlul de ”Miss România 2016”, iar acum își uimește fanii cu o poză în care apare complet goală. Ioana Filimon a făcut o ședință foto explozivă!

  • Noul sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”, denumit simplu „Ferma”, difuzat de Pro TV, pregătește noi provocări și experiențe unice pentru vedetele care au acceptat să-și demonstreze îndeletnicirile în gospodărie, în vederea obținerii titlului de cel mai bun gospodar, care vine la pachet cu marele premiu. Noi vedete autohtone s-au pregătit temeinic pentru a face față cerințelor show-ului și s-au îmbarcat în ceea ce ar putea fi experiența vieții lor! Iată primii 6 concurenți care au spus „Da” provocării!