Misha, fosta soție a lui Connect-R, în sânii goi pe Internet. S-a văzut tot

Citeste tot despre: 

Misha (27 de ani) și Connect-R (36 de ani) s-au despărțit în 2015, după patru ani de mariaj, însă nu și-au refăcut viața sentimentală. Mai mult, ei s-au întors recent dintr-o vacanță în Zanzibar (n.r- insula ce face parte din Republica Tanzania, situată în Oceanul Indian) unde își duseseră și fetița, pe Maya.

19_bun-mishatoata.jpg

Misha a pozat mai mult dezbărcată decât îmbrăcată

 

Cei trei au lenevit la plajă, s-au bronzat și s-au distrat ca o adevărată familie. Blondina a încins recent Internetul cu fotografiile de pe plajă, în care își expune, în toată splendoarea, silicoanele imense, implanturi mamare pe care și le-a pus în urmă cu patru ani. Misha a fost cu siguranță, în acel moment, cea mai sexy turistă din Zanzibar, așa că toate privirile au fost îndreptate spre solista noastră.

19_conect-r.jpg

Connect-R a divorțat de Misha acum doi ani

 

Din umbră veghea însă, ca un bodyguard, fostul ei soț, Connect-R. „Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te liniștești. (…) Eu am spus-o și o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ține mult timp împreună cumva”, a spus Connect-R, într-o emisiune tv.

Loading...
 
 

Citește și

  • misha

    Din ce în ce mai sexy! După ce a divorțat de Connect-R, Misha s-a transformat la 180 de grade. A renunțat la alura de fată cuminte pentru o imagine de divă sexy, de femeia fatală și, iată, o prinde foarte bine! Aceasta și-a publicat pe Instagram o imagine incitantă, cu silicoanele la vedere pe nisipul din Zanzibar.

  • Misha și Connect-R, alături de fetița lor, au plecat împreună într-o vacanță exotică, deșii soliștii muzicali nu mai sunt într-o relație de ani buni. Cântăreața pare, totuși, că încearcă să cucerească din nou inima fostului soț, având în vedere ipostazele în care alege să pozeze în destinația de vis pe care familia a ales-o, Zanzibar. Iată imaginile!

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1