Mirela Retegan, câte o faptă bună până la Crăciun. Vezi ce a făcut azi

1.jpg

Mirela Retegan
Mirela Retegan

Pentru fondatoarea „Găştii Zurli”, spiritul Crăciunului înseamnă ceva mai mult decât împodobit bradul, facut sarmale şi alergat după cadouri pentru cei dragi. Înseamnă şi fapte bune! În definitiv, acestea îţi aduc mulţumire sufletească şi fericire. Ea şi-a propus să facă multe până la Craciun. A început azi, cu un bărbat care muncea în frig.

„Azi am pregătit sendvişuri şi ceai cald şi le-am lăsat domnului de la bariera care se află la intrarea în cartier şi care stă în ger 8 ore. Apoi am luat doi bătrâni care aşteptau în frig autobuzul. I-am ajutat să urce în maşina şi i-am lăsat unde doreau să ajungă. Acum plec spre Oncologie Fundeni. Suntem astăzi «soarele» copiilor internaţi aici. Cam despre asta e ziua mea. Şi următoarele 10. Până la Crăciun în fiecare zi voi aloca timp pentru cei care au nevoie de un gest simplu şi de susţinere şi încurajare. Vreau să fac în fiecare zi, conştient, câte o mică bucurie”, şi-a propus Mirela.

De altfel, şi anul trecut a făcut mici bucurii celor nevoiaşi. Tot în decembrie, pe când se alfa la Satu Mare, a umplut de cadouri un copil amărât că la el nu venise Moş Nicolae. Mirela l-a luat de mână, a intrat cu el într-un supermarket şi l-a pus să-şi aleagă tot ce-i pofteşte inima pentru el şi pentru frăţiorii lui.

Mama “Găştii Zurli” îşi îndeamnă şi prietenii virtuali să facă acelaşi lucru şi să-şi împărtăşească în mediul virtual idei, sugestii şi experienţe. “Eu aşa mă pregătesc de Crăciun”, explică ea.

Loading...
 
 

Citește și

  • mirela retegan

    Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului Gașca Zurli, a făcut ieri seară un gest emoționant pentru un copil al străzii din Satu Mare. Micuțul era supărat că la el nu vine Moș Nicolae, astfel că Mirela l-a luat de mânuță, a intrat cu el într-un magazin și i-a cumpărat tot ce i-a poftit sufletul. Fotografiile cu băiatul încărcat cu daruri, de pe pagina ei de socializare, au adunat într-o zi peste 73.000 de like-uri și a fost redistribuit de peste 4.100 de persoane.