Mireasa Brigitte Pastramă, păzită la cununie de 10 “gorile”. Detalii de culise de la nunta anului

brigitte-pastrama_5.jpg

brigitte nastase florin pastramă nunta
Mireasa Brigitte Pastramă, păzită la nuntă de 10 “gorile”
Foto: Mihai Ionescu

Zi importantă pentru Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani). Aceștia au spus un „da” plin de emoţii în faţa ofiţerului stării civile de la Primăria Voluntari, iar în actul de căsătorie civilă, bruneta a trecut de la Năstase la doamna Pastramă. Cei doi copii ai lui Brigitte din primele două căsătorii, Robert (18 ani) şi Sarah (11 ani), au fost cei mai importanţi martori ai evenimentului.

După opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase (72 de ani), Brigitte a ajuns din nou în faţa ofiţerului stării civile. Luni, 27 mai, la Primăria Voluntari, în jurul orei 15.00, Florin Pastramă şi-a făcut apariţia la volanul maşinii luxoase a celei cu care urma să se căsătorească.

b212-13-23.jpg

Brigitte a purtat un deux-pièces elegant cu pene și cristale în zona decolteului
Foto: Mihai Ionescu

 

El arăta precum un star de cinema, îmbrăcat cu sacou alb, cămaşă, pantaloni şi pantofi negri, cu privirea ascunsă după ochelarii de firmă, tot un zâmbet faţetat la medicul stomatolog. Brigitte a fost superbă, într-o ţinută mulată, scurtă până la genunchi, cu pene în zona decolteului.

Coafura a fost una simplă, dar de efect, ea alegând să îşi strângă părul într-o coadă de cal, cu cărare pe o parte. 

b313-24.jpg

Pastramă și-a sărutat aleasa
Foto: Mihai Ionescu

 

Au fost flancaţi de mai mulţi bodyguarzi care au încercat să îi protejeze de aparatele de filmat şi care le-au înlesnit drumul până în primărie.

brigitte-pastrama_3.jpg

brigitte nastase florin pastramă nunta
Agenții de pază au deschis și umbrele imense, pentru ca însurățeii Florin Pastramă și Brigitte Năstase să nu fie fotografiați
Foto: Mihai Ionescu

Robert şi Sarah, copiii lui Brigitte, au fost alături de mama lor, dar şi de alţi membri importanţi, precum, sora lui Brigitte - Cristina Szeifert, avocata Lizeta Haralambie, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, designerul Seila Gurdal, iar din partea lui Pastramă au fost mama lui, fraţii, precum şi mulţi prieteni.

b413-29.jpg

Pastramă și-a sărutat aleasa și a zâmbit perfect cu fațete dentare de 5.000 €
Foto: Mihai Ionescu

Otilia, Otniela și Ioana Filimon, prezente la cununie

ioana_filimon.jpg

ioana filimon
Ioana Filimon nu a lipsit de la cununie și de la petrecere
Foto: PRO TV

Evident, „banditele” Otilia „Bilionera” şi Otniela Sandu i-au fost alături lui Pastramă şi i-au urat „puradei (copii – n.r.) mulţi”, iar Miss România 2016, Ioana Filimon, a susţinut-o pe Brigitte, deşi în „Fermă” au fost duşmance. Marele absent a fost Cătălin Moroşanu, iar fetele au găsit ocazia să facă glume pe seama asta.

b512-13-27.jpg

Otilia „Bilionera” și Otniela le-au urat mirilor „Puradei mulți!”
Foto: Mihai Ionescu

 

Toţi au fost martori la cel mai emoţionant „Da” şi chiar dacă pare incredibil, Pastramă cel musculos a fost plin de emoţii şi chiar i-au tremurat mâinile.

Bruneta fost ceva mai curajoasă şi destul de hotărâtă când a renunţat la numele Năstase, pentru cel de Pastramă. După ce au semnat amândoi certificatul de căsătorie civilă, domnul şi doamna Pastramă au ieşit din Primărie, s-au lăsat felicitaţi, apoi s-au strâns cu toţii în foişorul frumos amenajat cu flori artificiale şi arcade florale.

b612-13-26.jpg

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei
Foto: Mihai Ionescu

 

Au ciocnit cu toţii şampanie Moet şi s-au îndulcit cu prăjituri franţuzeşti supercolorate. „Suntem fericiţi, o iubesc mult pe Brigitte şi ne pregătim de nuntă”, a spus Pastramă cu un zâmbet larg pe chip.

După ce toţi invitaţii s-au delectat cu şampanie, petrecerea s-a mutat în nordul Capitalei, la un restaurant cu specific italienesc, unde distracţia s-a încheiat târziu în noapte.

brigitte-pastrama_1.jpg

brigitte nastase florin pastramă nunta
Și la petrecerea de după cununie, bodyguarzii au făcut linie în fața restaurantului
Foto: Mihai Ionescu

Mama lui Pastramă nu o vrea de noră, Brigitte a plâns

Mihaela Rădulescu, gazda de la „Ferma” (PRO TV), i-a dat marea veste mamei lui Florin Pastramă. „Ce facem, doamnă, că Florin a cerut-o de soție pe Brigitte? Se însoară!”. Doamna Pastramă a fost surprinsă de veste: „Păi aia (Brigitte – n.r.) e noră pentru mine?! Eu am crezut că o ia (de soție – n.r.) pe Otniela!”.

Reacția mamei lui Pastramă i-a făcut pe toți concurenții să râdă. Florin a încercat să repare lucrurile cu o replică deloc pe gustul lui Brigitte care s-a simțit renegată de iubit: „E o glumă, mamă, e o glumă!”.

b712-13-25.jpg

Foto: Mihai Ionescu

 

Brigitte ne-a spus că a fost șocată: „Am plâns când am văzut ce a spus despre mine mama lui Pastramă în emisiune. Timpul va arăta cum se vor aşeza lucrurile între noi. Viaţa merge înainte, aştept să se clarifice toate, am discutat şi cu mama lui. Aş vrea să discutăm toţi şi vom lua o hotărâre pe care o vom comunica tuturor”.

Citește și:

Cum a aflat mama lui Florin Pastramă de relația cu Brigitte. "Ferma" se termină pe 23 mai

EXCLUSIV! Brigitte şi Pastramă: «Este visul nostru să avem un copil». La ce clinică i-am surprins

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1