Pe cine a ales Brigitte domnișoară de onoare la nunta cu Florin Pastramă! S-a încheiat rivalitatea?

brigitte-pastrama-nunta.jpg

Florin Pastramă și Brigitte au ales domnișoarele de onoare pentru nunta lor
Foto Instagram

Pentru Florin Pastramă și Brigitte sună clopotele de nuntă! Cei doi și-au găsit iubirea în Fermă, însă relația lor nu se termină nicicum odată cu încheierea emisiunii. Aceștia au planuri mari de viitor și se gândesc deja cum va arăta marele eveniment, stabilind deja domnișoarele de onoare.

Anul acesta, în Ferma, Florin Pastramă a tot căutat atenția concurentelor, până când și-a găsit aleasa, pe Brigitte, pe care a și cerut-o de soție în timpul emisiunii, cu ocazia zilei lui de naștere. Totuși, deși i-a dezvăluit brunetei că își dorește să întemeieze o familie alături de ea, lui Pastramă îi mai fugeau ochii și după blonde, motivul principal al geloziilor de la Ferma 2019.

Florin Pastramă și Brigitte și-au ales deja domnișoarele de onoare pentru nuntă

Înainte să formeze o relație cu Brigitte, Florin i-a declarat iubirea public și Otnielei, căreia îi fura săruturi și îmbrățișări și cu care purta conversații lungi și siropoase, ascunse de ochii Brigittei, chiar dacă cu aceasta din urmă împărțea același pat. Cele două au ajuns chiar și la duel, Otniela reușind să câștige proba și să o elimine din competiție pe fosta soție a lui Ilie Năstase, motiv care i-a pus din nou nesiguranța în suflet acesteia, gândindu-se că îl lasă singur în Fermă pe iubitul ei fix cu..Otniela, „rivala” ei pentru inima lui Pastramă.

florin-pastrama-brigitte-nunta.jpg

Pentru Florin Pastramă și Brigitte sună clopotele de nuntă
Foto: Captură YouTube

Iată însă că, după terminarea emisiunii, în ciuda divergențelor avute, Brigitte Sfăt a ales domnișoarele de onoare pentru nunta pe care urmează să o aibă cu Florin Pastramă chiar din cadrul show-ului TV. Una dintre acestea este chiar Otniela, deși nimeni nu s-ar fi așteptat! Otniela este cea care a făcut marele anunț, pentru ciao.ro.

brigitte-nunta-otniela.jpg

Brigitte și Pastramă au ales-o pe Otniela Sandu domnișoară de onoare
Foto Instagram

„Sunt domnișoară de onoare la nunta lor. Pastramă mi-a dat invitația, apoi a venit și Brigitte și lucrurile au venit de la sine. Mai are înca 3 domnisoare de onoare, cred că Otilia și Geanina”, a declarat Otniela. Florin Pastramă a dezvăluit, potrivit aceleiași surse, și cât va costa rochia de mireasă a viitoarei lui soții, Brigitte Sfăt. „Bineînțeles că ne căsătorim. Am găsit ce căutam de 40 de ani, am găsit acum în Ferma. Încă își caută rochie de mireasă, e foarte pretențioasă. Mai jos de 10.000 de euro nici nu mă gandesc, nici nu se uită”, a spus el. Așa cum e de așteptat, probabil la eveniment vor fi invitați și restul participanților din Fermă, chiar dacă Brigitte a tot avut divergențe cu..majoritatea.

Loading...

Citește și