Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

brigitte_si_pastrama.jpg

brigitte nastase florin pastrama cununie civila
Florin Pastramă şi Brigitte Năstase, alături de rude şi prieteni la cununia civilă
foto: Mihai Ionescu

Emoţii uriaşe şi lacrimi de fericire pentru Brigitte Năstase și Florin Pastramă, care luni au s-au cununat civil la Primăria oraşului Voluntari. Cei doi şi-au început idila în Fermă şi au demonstrat că legătura lor nu este o aventură de dragul show-ului tv, ci o relaţie bazată pe iubire şi respect. Însoţiţi de rude, prieteni, dar şi de câţiva colegi din emisiune, Brigitte şi Pastramă au făcut pasul cel mare, cununia lor fiind transmisă în direct la Pro tv, al emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Iată că, deși inițial s-a crezut că Florin Pastramă și Brigitte Năstase s-au lăsat duși de val în timpul Fermei și iubirea dintre ei era, de fapt, un scenariu pus la care de producătorii emisiunii, cuplul demonstrează că povestea lor de dragoste continuă și după show-ul de la Pro TV! Și nu oricum! Cei doi „iubăreți” nu au stat foarte mult pe gânduri și au decis să transforme promisiunile pe care și le-au făcut în emisiune în realitate.

foisor.jpg

foisor nunta brigitte nastase florin pastrama
Un foişor din curtea Primăriei Oraşului Voluntari a fost amenajat pentru ceremonia de la Starea Civilă
foto: Mihai Ionescu

Luni, cei doi au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă, ceremonia lor fiind transmisă în direct la Pro Tv. 

masina-brigitte.jpg

masina brigitte nastase
Florin Pastramă îi conduce maşina lui Brigitte de când s-au mutat împreună
foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins momentul în care mirele Pastramă a plecat de acasă spre Primăria Oraşului Voluntari la bordul maşinii lui Brigitte. Îmbrăcat în cămaşă neagră, papion şi sacou alb, Florin Pastramă era aranjat la patru ace, aşa cum şi impune de altfel evenimentul. 

florin_pastrama.jpg

florin pastrama
Florin Pastramă, aranajat la patru ace pentru cununia cu Brigitte
foto: Mihai Ionescu

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au căsătorit în direct la Pro TV

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil luni (27 mai) după ce în Ferma şi-au făcut jurăminte în biserică. Vremea a fost prielnică pentru marele eveniment, iar mireasa a furat ochii tuturor în rochia aleasă, care a fost și una destul de costisitoare, așa cum soțul ei a mărturisit recent.

miri.jpg

miri cununie
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă s-au cununat civil la Primăria Voluntari
foto: captură video Pro Tv

„Bineînțeles că ne căsătorim. Am găsit ce căutam de 40 de ani, am găsit acum în Ferma. Încă își caută rochie de mireasă, e foarte pretențioasă. Mai jos de 10.000 de euro nici nu mă gandesc, nici nu se uită”, a spus el. 

otilia_si_otniela.jpg

otilia billionera otniela sandu
Otilia Billionera şi Otniela Sandu la cununia lui Florin Pastramă cu Brigitte Năstase
foto: Mihai Ionescu

Brigitte i-a avut alături la momentul cununiei pe cei doi copii ai ei, Sarah şi Robert, sora şi cea mai bună prietenă, dar şi câţiva fermieri cu care a împărţit bune şi rele în munţi. Ioana Filimon, Otniela Sandu şi Otilia Billionera şi-au făcut apariţia la primăria Voluntari. Fetele i-au admirat pe miri şi le-au adus flori, fiind aproape de ei într-un moment atât de special. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă atunci când a cerut-o de soție pe Brigitte, Florin Pastramă i-a mărturisit acesteia că își dorește ca ea să fie mama copiilor lui, iată că până atunci „banditul” are deja acasă o familie numeroasă, care este exact pe placul lui. Pastramă a dezvăluit ce relație are cu copiii partenerei lui de viață, explicând că primirea lui în casa Brigittei a fost una extrem de călduroasă.

  • S-au combinat când s-au întâlnit în proiectul ”Ferma” de la Pro Tv, şi iată că relaţia dintre Brigitte şi Pastramă a continuat şi după ce s-au întors acasă, semn că e iubire mare. Deşi emisiunea rulează pe post, cei doi porumbei sunt deja acasă şi s-au mutat împreună de aproape două luni, în vila luxoasă din Pipera. Acum ”banditul” şi ”fermiera” pregătesc o nuntă mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1