Cum a aflat mama lui Florin Pastramă de relația cu Brigitte. "Ferma" se termină pe 23 mai

brigitte_nastase_florin_pastrama.jpg

brigitte nastase florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă sunt toată ziua împreună de când au ieşit de la ”Ferma” şi au venit înapoi în Bucureşti
Foto: Mihai Ionescu

Surprizele se țin lanț în săptămâna finalei de la "Ferma" (PRO TV), emisiune care se termină joi, 23 mai. Familiie celor rămaşi în „Ferma – Un nou început” vin în seara aceasta (21 mai) în reality-show-ul de la Pro TV. Doamna Pastramă, mama lui Florin Pastramă, vine să-şi vadă fiul mult iubit şi va rămâne mirată de ce îi spun ceilalţi concurenţi: mai exact, despre relația fiului ei cu Brigitte Năstase.

Cu două zile înainte de finalul reality-show-ului „Ferma – Un nou început” (PRO TV), când va fi desemnat câştigătorul marelui premiu de 50.000 de euro şi al titlului de Fermier Şef, concurenții au primit vizita rudelor. Astfel că Diana Belbiţă va fi vizitată de mamă, la fel ca Marius Crăciun şi Florin Pastramă, iar Otniela Sandu, de tată. Cătălin Moroşanu va fi vizitat de fratele lui, Claudiu, iar Cătălin Zmărăndescu o va primi pe soţia lui, care vine cu fiica lor, Matilda. Mama lui Pastramă a fost surprinsă când colegii fiului ei i-au spus că Florin şi Brigitte s-au logodit în fermă şi că urmează să se și căsătorească. În plus, la „Ferma” urmează duelul cu eliminare. Fermierii şefi lăsați de Ioana Filimon şi de Diana Belbiţă se duelează şi unul pleacă direct acasă. Să fie Diana Belbiţă sau un alt concurent?

Mama îi tria iubitele lui Florin Pastramă

Florin Pastramă ne-a povestit într-un interviu pentru Click! că mama lui îi alegea iubitele în trecut. „Mama a fost critică cu iubitele mele, le-a triat. A discutat cu mine, nu cu ele. A spus: <Mamă, asta nu e de tine, vrea altceva>. Nu am dus pe oricine la mama. Am fost Don Juan-ul familiei, de-asta nici nu m-am căsătorit până acum. Îmi place, dar vreau să-mi întemeiez o familie. Mi-am trăit viaţa, am fost în toată lumea în vacanţe, am avut câteva prietene din toate domeniile, acum îmi doresc o fată care să mă iubească pe mine”, ne-a povestit Pastramă.

florin-pastrama-mama.jpg

florin pastrama si mama
Florin Pastramă și iubita lui mamă
foto: arhivă personală

Şi tot el a mai povestit ce s-a întâmplat după moartea tatălui său. “După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata. A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau. Dacă eu sunt bun şi corect, credeam că aşa e toată lumea. Nu. Atunci au început problemele noastre. Atunci a început să se zvonească tot felul de lucruri despre familia mea. Atunci am văzut ce înseamnă răutatea omenească. Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi. Şi acum am o poză cu el în telefon şi în fiecare duminică merg cu mama la biserică şi apoi la cimitir la tata”, a mai completat el.

"Ferma" se termină joi, 23 mai

Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 de euro. După aproape trei luni de muncit de dimineață până seara, pe cei șase îi despart doar 3 zile de marea finală! Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărandescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului.

Citește și:

Viața secretă a lui Florin Pastramă. La 13 ani avea șofer, mama îi alegea iubitele, iar tatăl a pierit fulgerător

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Loading...

Citește și

  • florin pastrama raluca podea

    Florin Pastramă s-a cam jucat cu focul de când a intrat la Ferma 2019. Concurentul le-a făcut avansuri colegelor sale din cabănă şi a reuşit să-şi înfurie iubita de acasă, care tună şi fulgeră. Aflat într-o relaţie amoroasă cu Raluca Podea, Florin Pastramă s-a trezit singur şi liber să cucerească. Blondina care i-a fost parteneră de doi ani nici nu vrea să mai audă de el.

  • Toată lumea credea că e doar un foc de paie ”regizat” pentru televiziune, dar iată că n-a fost aşa. Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au decis să facă pasul cel mare şi să devină un cuplu şi în acte. Cei doi s-au îndrăgostit la reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început” şi au făcut planuri mari de viitor. Click! a aflat, în exclusivitate, că cei doi şi-au depus ieri actele necesare pentru cununia civilă la primăria din Voluntari (Ilfov), semn că ceremonia e foarte aproape.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1