Mircea Badea, invidios pe succesul lui Iohannis. A venit în maiou în emisiune

mircea_badea.jpg

mircea badea
Mircea Badea, iritat de succesul lui Klaus Iohannis
Foto: captură foto/Antena 3

Mircea Badea a digerat greu succesul uriaș al lui Klaus Iohannis după ce președintele a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu îmbrăcat ca un star de cinema. După o zi în care imaginile cu Iohannis au invadat rețelele sociale, gazda emisiunii ”Sinteza zilei” a vrut să fure prim-planul cu un maiou à la Brad Pitt.

Nu știm dacă președintele Klaus Iohannis a avut în minte vreun film de acțiune când și-a ales hainele pentru vizita de joi, 13 iulie, de la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, dar a reușit să cucerească pe toată lumea. Ochelarii de soare tip aviator, pantalonii sport albi, cămașa albă cu mânecă scurtă, pantofii camel, statura impozantă a președintelui totul a creat impresia de actor american într-o scenă de acțiune.

170713_mk_klaus_iohannis_07_inquam_photos_george_vilia.jpg

klaus iohannis
Klaus Iohannis s-a întâlnit cu militari români, americani și englezi la baza de la Mihail Kogălniceanu
foto: Inquam Photos

 

De altfel, nu puțini au fost cei care l-au comparat, mai în glumă, mai în serios, pe Iohannis cu Tom Cruise sau cu Arnold Schwartzenegger. Ideea l-a cam scos din sărite pe Mircea Badea, care a încercat să domolească elanul fanilor în stilul lui inconfundabil. N-a făcut spagatul pe scaunele din platoul emisiunii ”Sinteza zilei”, dar a venit îmbrăcat într-un maiou gri, care-i lăsa la vedere mușchii îndelung lucrați de Badea la sală.

mircea_badea.jpg

mircea badea
Mircea Badea a vrut să semene cu Brad Pitt
foto: captură

 

”Semăn cu Brad Pitt. Da, asta am intenționat. Am înțeles astăzi, de la laudătorii de pe net ai domnului președinte, că, doar pentru faptul că și-a pus ochelari de soare tip aviator, de care cred că are jumătate din populația planetei, și pentru că se afla într-o bază militară, era în Top Gun. E asemănat cu Tom Cruise și cu Schwarzenegger. Și am zis și eu că, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că am găsit poze cu Brad Pitt în maiou. Deci, dacă am maiou, semăn cu Brad Pitt. Că, dacă am ochelari aviator semăn cu Tom Cruise în Top Gun”, a explicat Mircea Badea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1