Mioara Velicu, despre pierderea soțului: "În fiecare noapte îl visez"

12-13-vedete-bfgjvelicu_0.jpg

Mioara Velicu, Mioara velicu soț
Mioara Velicu îl visează în fiecare noapte pe soțul ei decedat

În urmă cu patru ani, Mioara Velicu a rămas văduvă și de atunci merge aproape zilnic să aprindă o lumânare la mormântul soțului ei.

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România, însă această glorie, nu a venit cu un preț mic. Cântăreața a suferit mult în trecut, însă le are alături pe fiicele sale care au grijă de ea. Chiar dacă acestea nu-i răspund mereu la telefon, artista a mărturisit că știe cum să le pedepsească. Refuză să le răspundă și ea la rândul ei, ca să le arate fiicelor ce înseamnă să stai cu grijă. 

„În fiecare noapte îl visez pe soţul meu, e mereu agitat, şi aşa eu mă simt ocrotită. Soţul meu a murit de 4 ani şi, dar lumânarea la mormântul lui nu s-a stins niciodată. Nu pot merge zilnic acolo din cauza meseriei mele, dar am angajat o femeie care să facă asta. Şi, atât cât voi trăi eu, lumina la el nu se va stinge.

Când fetele mele nu răspund la telefon pentru că sunt ocupate eu mă supăr. Şi apoi nu le răspund eu lor, mă răzbun, să vadă şi ele ce înseamnă să nu răspund. Îmi place să mă simt şi eu ocrotită. Cred că trebuie ca la vârsta mea să-mi răspundă mereu. Să ştie despre mine unde sunt, că sunt în metrou, în maşină, unde sunt. La vârsta asta, ele trebuie să ştie de mine”, a declarat artista pentru Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și