Mioara Roman a trecut prin spaima vieții. A fost jefuită în propria casă

Mioara Roman

Mioara Roman
Foto: Captură Kanal D

Mioara Roman a trecut printr-o adevărată cumpănă zilele trecute, după ce a fost jefuită în propria casă. Sub pretextul că vor să-i repare un burlan, niște bărbați au intrat în locuință și au deposedat-o de bunuri prețioase.

Oana Roman, fiica Mioarei, a intrat în direct la Antena 3 și a povestit despre scenele de-a dreptul șocante prin care a trecut mama sa. La 77 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a trecut prin spaima vieții sale.

„Este în stare de șoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu știu cum a făcut față. Eu nu știu cum aș fi reacționat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant și i-am spus că o să se ducă Marius pe la ea. Ea spus că a venit niște domni de la RAPPS, ca să schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama că e sâmbătă. Nu am știut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 a venit Marius și Isabela, care mi-a spus de nenea polițistul. Atunci am aflat. (...) I-au căutat prin casă, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, după care s-au așezat la masă și au început să bea și să mănânce. Reacția ei a fost să nu aibă nicio reacție. Asta a salvat-o. I-au luat și adidașii”, a declarat Oana Roman la Antena 3.

mioara roman silvia chifiriuc.jpg

Mioara Roman si Silvia Chifiriuc
Mioara Roman şi Silvia Chifiriuc au fost foarte elegante la nunta Oanei Roman. (Foto: Roberto Sălceanu)
Loading...

Citește și

  • Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus

    Divorțul Oanei Roman de Marius Elisei a ajuns din nou subiect de dezbateri televizate, după o perioadă în care cei doi lăsaseră impresia că au depășit problemele. Prilej numai bun pentru mama Oanei, Mioara Roman, să-și amintească de propriul divorț, în speranța că experiența ei îi va fi de folos mezinei.

  • mioara roman

    Mioara, fosta soție a lui Petre Roman, a lansat sâmbătă, 19 noiembrie, la Târgul Gaudeamus, o carte numită sugestiv "Prețul libertății". Mai mult decât atât, pe copertă apare o imagine din vremuri mai bune, dar apuse, cu Petre Roman ținându-și fosta consoartă în brațe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1