Milionarul Alex Erbașu și-a luat adio de la burlăcie

alex_erbasu.png

alex erbasu andra iacob nunta
Alex Erbaşu şi Andra sunt împreună de 4 ani
Foto: arhivă personală

Zi importantă pentru Alex Erbașu. Ieri, bogătașul s-a cununat civil cu frumoasa Andra Iacob, cea care îi este alături de aproape patru ani. Cei doi au spus ”DA” la Primăria Sectorului 1, din Capitală.

La vârsta de 38 de ani, moștenitorul imperiului Erbașu s-a așezat la casa lui. Cea care l-a convins să facă acest pas este Andra Iacob, o constănțeancă superbă, care va împlini peste două luni 30 de ani și care de ceva timp se ocupă de propria-i afacere în domeniul modei. Este vorba despre brandul de pantofi de lux J. Maurice, care a devenit cunoscut după ce a încălțat mai multe vedete de la Hollywood.

Se cunosc de aproape patru ani, iar sâmbătă cei doi au făcut marele pas. S-au cununat civil la Primăria din Sectorul 1, unde familiile celor doi, dar și cei mai buni prieteni, au venit să le ureze ”casă de piatră”. Nașii au fost nimeni alții decât prietenul lui Erbașu din copilărie, Bogdan Dragomir, dar și verișorul său Robert Erbașu. Fratele său, Cristi Erbașu, unul din pionii importanți ai imperiului de sute de milioane de euro, dar și unchiul său, Nelu Erbașu, i-au fost alături în cea mai importantă zi a sa: cea în care și-a luat adio de la burlăcie! Alex a purtat un costum fin de în nuanțe bleumarin și pantofi eleganți, iar proaspăta doamnă Erbașu o rochiță superbă dantelată și sandale cu baretă. Amândoi au fost extrem de emoționați.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1