Mihai Trăistariu s-a mutat într-un apartament de fițe, la malul mării

t112-13-vedete-77.jpg

Mihai a amenajat deja sufrageria și dormitorul

La 39 de ani, solistul Mihai Trăistariu are cam tot ce și-ar fi putut dori: în urmă cu 13 ani a câștigat locul patru la Eurovision, cu piesa ”Tornero”, a strâns un sac de bani din muzică, melodiile lui sunt difuzate în mai multe țări și, mai nou, s-a mutat într-un apartament de fițe, la malul mării.

Artistul și-a postat pe Facebook mai multe fotografii din interior. Pentru sufragerie a ales două fotolii și o canapea, unde va sta la taclale cu prietenii, iar în bucătărie are un dulap imprimat cu armăsari. Dormitorul este de departe cel mai interesant, fiind plin de lumini, ca în celebrul serial ”Star Treck”.

t212-13-vedete-88.jpg

Celebrul solist e tare mândru de noua lui casă de burlac

Mihai a menționat la Antena Stars că nu a cumpărat acest apartament, ci că l-a primit la schimb cu terenul viran pe care îl deținea, lângă Năvodari.

Artistul cu voce de top intenționează să-și vândă apartamentul din Constanța, unde a locuit zece ani. Își va aduce în noua casă și cele șase pisici maidaneze.

“Lor le voi construi căsuțe, pe perete, ca să aibă fiecare locul ei”, spune Mihai, deși e conștient că orice le-ar amenaja, pufoșeniile vor dormi tot lângă el, în imensul lui pat. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1