Mihai Trăistariu a rămas fără păr! Cum arată acum

mihai_traistariu.jpg

mihai traistariu par implant
Mihai Trăistariu şi-a făcut mai multe intervenţii pentru a-şi salva părul
foto: Arhiva Personală

Mihai Trăistariu se ambiţionează să aibă o podoabă capilară bogată, însă şi-a pierdut din nou părul. Artistul a mărturisit că după ultimul implant i-au căzut toate firele implantate-

Mihai Trăistariu are o luptă grea de dus atunci când vine vorba despre păr. Artistul se chinuie din 2010 să scape de chelie. A trecut de mai multe ori pe la cabinetele medicilor, însă deocamdată nu se poate bucura de un rezultat care să-l satisfacă. Solistul şi-a anunţat fanii că şi-a pierdut din nou părul.  

traistariu.jpg

mihai traistariu par implant
Aşa arată acum artistul
foto: arhiva personală

"Mi-a căzut tot părul. Nu glumesc ! A trecut o lună de zile de la implantul făcut în Bucureşti, la dr. Felix Popescu. Conform regulilor oricărui implant de păr după trei săptămâni îţi cade tot părul plantat, însă rămân rădăcinile. Abia după trei luni de la implant, rădăcinile noi scot primii muguraşi. Aşa că mai am două luni de aşteptat până o să mi se umple tot capul de păr şi, în sfârşit, o să se vadă totul uniform şi frumos. Firele care se văd pe porţiunea implantată sunt fire vechi. Atât de puţine au mai rămas de la mama natură. Ca să vedeţi ce-nseamnă noile tehnologii. Imaginaţi-vă că aşa ar fi fost şi în partea din faţă dacă n-aş fi făcut cele trei implanturi de păr înainte", a scris artistul pe contul lui de socializare.  

Mihai Trăistariu şi-a făcut primul implant de păr acum zece ani, în România. L-a costat  50 de euro, dar a fost un eşec total. Din cele 2.000 de fire implantate, doar 15 au prins. În 2013, artistul a mers în Turcia, pentru o nouă încercare, de data aceasta fericită. Mihai a apelat la un medic român pentru retuşuri, iar acesta s-a ocupat de următoarele două intervenţii ale solistului. 

 

Loading...

Citește și