Mihai Trăistariu, frustrat că lumea nu-l mai ascultă: «Când scot o piesă vă pișați pe ea»

mihai_traistariu.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu (39 de ani)
foto: Arhiva Personală

Își face poze în chiloți, cu vedere la „dotări”, merge la sală ca să arate mai sexy și tot nu e mulțumit de atenția primită. Mihai Trăistariu (39 de ani) simte că devine, ușor, ușor, irelevant pentru industria muzicală românească.

Cântărețul pare din ce în ce mai disperat, pe măsură ce recurge la gesturi care mai de care mai neașteptate menite să îi atragă fani. Totuși, se pare că nici măcar pozele cu el în chiloți nu îi mai conving pe oameni să asculte piesele lui Mihai Trăistariu.

mihai_traistariu_poza.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu a strâns 83.000 de vizualizări la o fotografie
foto: Arhiva Personală

 

„Nu vreau să mă enervez și nici să vă enervez, dar... am postat tâmpenia asta acum trei zile... Nu e cine știe ce poză, e chiar o idioțenie fără noimă. Am pus însă un comentariu inspirat: «I’m your bitch». Hm... știam că va face vâlvă... 83.000 de oameni au văzut această poză. Când scot o piesă nouă, vă pișați pe ea. Dintotdeauna. Dacă 83.000 de oameni dădeau măcar un click la piesele mele de pe Youtube... aș fi zis mulțumesc!”, a scris el, pe pagina personală de Facebook.

„Voi vreți numai circ, scandal, porno, chiloțăreală. Asta vreți, asta primiți! (...) P.S.: M-am programat luna asta la vreo trei emisiuni TV cu piesa mea nouă, «Destiny». A trebuit să anulez, însă, emisiunile, inventându-le producătorilor că sunt plecat din țară. De ce? Pentru că nu vor doar piesa, ei vor puțin circ, pentru audiență. Mi-e groază că trăiesc într-un astfel de showbiz. Deocamdată o să vă dau chiloți, pentru că nici n-ați avut măcar curiozitatea să dați click pe cele cinci piese lansate anul ăsta. Ele sunt pe Youtube... degeaba!”, a mai scris Mihai Trăistariu.

Cântărețul încă se mai laudă cu realizările de la începutul carierei sale. „Totuși, sunt un tip atât de puternic, încât cred cu tărie cu titlul de «Cea mai bună voce masculină din România», câștigat de trei ori în 15 ani de carieră, n-o să-i lase indiferenți pe cei care mi-au iubit vocea dintotdeauna. Merg cu eu înainte, până în pânzele albe”, a concluzionat Trăistariu.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai traistariu chiloti selfie penis erectie dotat sex shop

    Conştient că sexul vinde, Mihai Trăistariu continuă se se pozeze în chiloţi şi încă unii cât mai transparenţi cu puţintă. Artistul şi-a motivat gestul explicând că oferă exact ceea ce se caută. El a comis-o din nou, tot la sala de sport, unde şi-a expus boxerii galbeni, dar şi ce "ascunde" în ei.

  • mihai traistariu

    Cum vede că nu mai este băgat în seamă, cum mai scoate de la naftalină o imagine în chiloți. Fanii s-au obișnuit deja cu „peisajul”, însă, de această dată, nu numai imaginea publicată de Mihai Trăistariu i-a contrariat.

  • mihai traistariu chiloti selfie penis erectie dotat sex shop

    Nu mai încape niciun dubiu că pozatul în chiloţi cu "dotările " la vedere a devenit "sportul" lui preferat. Mihai Trăistariu loveşte din nou! Dacă după cutremur şi-a uimit fanii când le-a spus şi le-a arătat de ce s-a ţinut ca să nu cadă, acum solistul şi-a zăpăcit cele mai înfocate admiratoare când s-a fotografiat pentru a mia oară în chiloţi cu penisul în erecţie.

  • Mihai Trăistariu (38 de ani) visa să îşi facă, în Năvodari, o casă care să se învârtă la propriu după soare. Apoi s-a gândit mai bine şi a ajuns la concluzia că pe terenul cu pricina ar fi mult mai profitabil dacă va construi un hotel cu fonduri europene. Până va pune prima cărămidă, însă, pe locul respectiv, cântăreţul îşi cazează câinii maidanezi de care are grijă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1