Trăistariu face plângere la Parchet! Acuzaţii de fraudă curg asupra organizatorilor

traistariu89877.jpg

mihai traistariu frauda eurovision
Mihai Trăistariu şi-ar fi dorit enorm să reprezinte pentru a doua oară România la Eurovision
foto: Tatiana Solomon

Supărat că nu a reuşit să meargă la Stockholm, Mihai Trăsitariu este decis să facă demersuri legale. Artistul contestă numărul voturilor pe care le-a strâns în finala Selecţiei Naţionale Eurovision de duminică (6 martie) de la Baia Mare şi vrea să-şi facă dreptate.

Mihai Trăistariu este foc şi pară şi face acuzaţii referitoare la veridicitatea clasamentului. Artistul a explicat într-un mesaj pe contul de socializare că a primit semnale potrivit cărora sute de voturi nu i s-au contorizat şi că avem de-a face cu o fraudă de proporţii.

"Am numărat până la ora asta 117 mesaje primite pe Facebook ... în care oamenii se plâng că m-au votat dar n-au primit NICI până în ziua de azi confirmarea, de unde se deduce clar că votul lor nu s-a înregistrat. Dacă aş fi primit 2-3 mesaje nu m-aş fi impacientat ... dar peste 100 e totuşi MUUUUULT şi mă pune rău pe gânduri ... Eu auzisem în anii trecuţi că manevră la televoting cam aşa se poate face : dacă vor să iasă cineva anume - ţie îţi blochează pentru câteva minute linia telefonică ( o pun pe pauză ), în vreme ce la alţii voturile curg şi cresc. După care îţi mai dau şi ţie drumul la câteva voturi ... iar îţi opresc linia şi tot aşa.. Vreau să verific dacă e adevărat ! Nimic mai mult !Oricum aveam o bănuiala în acest sens ... Drept pentru care, va anunţ cu bucurie că azi sau mâine, voi merge la Parchet şi voi depune o plângere prin care am să cer companiilor de telefonie să mi se arate toate sms-urile şi apelurile telefonice către 1200 cu mesajul 06, în intervalul orar 21.00 - 23.00, în dată de 6 martie. Că să le număr şi să le văd eu cu ochii mei ... 
E dreptul meu şi nu mi-l poate lua NIMENI ! Şi am să merg până-n pânzele albe cu acest demers", a anunţat Mihai Trăsitariu la câteva zile după ce a pierdut deplasarea la Stockholm. 

Deşi este dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, Mihai Trăistariu nu renunţă. A intrat în studioul de înregistrări pentru a compune o nouă piesă, tot pentru Eurovision. "Dacă Republica Moldova permite în regulament o să-ncerc acolo ... dacă nu ... nu-i băi ... sunt peste 10 ţări care permit interpreţi şi compozitori străini ... Urâţi-mi bafta şi să ştiţi că sunt extrem de bine", a mai spus Trăistariu.

Aşa a arătat clasamentul la finalul spectacolului

1.Ovidiu Anton - 6.585 de voturi 
2. Vanotek feat. The Code & Georgian – 
4.702 de voturi 
3.Florena - 3.491 de voturi 
4.Dream Walkers - 2.332 de voturi 
5.M I H A I - 2.142 de voturi 
6.Dorut Todorut feat. Irina Baiant - 1.235 de voturi

 

Loading...

Citește și

  • mihai traistariu eurovision

    Mihai Trăistariu (39 de ani) a participat anul acesta la etapa națională Eurovision cu piesa „Paradisio”. Acesta era foarte încrezător că va câștiga etapa națională și va putea reprezenta România la Stockholm. Suedia. Se pare însă că artistul nu a avut suficienți fani și nu a câștigat așa cum se aștepta.

  • Mihai Trăistariu, favoritul numărul unu al publicului la selecţia naţională Eurovision din acest an, ţine cu tot dinadinsul să reprezinte România la Stockholm. Are încredere în el şi planuri mari pe mai departe. Dacă va câştiga finala de duminică seară, promite că va cumpăra un show din afară, care costă peste 100.000 de euro. 

  • mihai traistariu frauda eurovision

    Mihai spera ca piesa prezentată în finala naţională de duminică să-l ducă în ”Paradisio”, însă solistul, aflat în coada clasamentului, pare că a ajuns în Infern, de supărare. După o noapte nedormită, Trăistariu a ieşit luni la atac. Ţinta? Juraţii Cezar Ouatu şi Zoli Toth.