Mihai Trăistariu: «Am fost părăsit din cauza Andreei Marin și a Răduleascăi»

mihai_traistariu.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu are un nou look și a lansat o horă inspirată din folclorul românesc
Foto: arhivă personală

Mihai Trăistariu (39 de ani) nu știe ce să mai facă sau să mai zică pentru a atrage atenția. Pozele sale în chiloți au împânzit Internetul, iar scopul declarat al cântărețului a fost să-și facă puțină publicitate. Unde mai pui că au curs gârlă și ofertele de la diverse domnișoare.

"Pozele în chiloți au ajuns «accidental» pe Facebook, cu gândul să fac puțin tam-tam ca să revin în showbiz. A fost o nebunie a mea, nu îmi e rușine. Nu regret, am primit multe oferte de la fete. Unii m-au judecat, altora le-a plăcut", spunea Trăistariu, cu ceva timp în urmă.

Deși spune că este abordat de diverse femei, solistul este în continuare singur. Despre legăturile sale amoroase, Mihai a povestit miercuri, 6 iulie, la Antena Star, că a fost de fiecare dată în postura de părăsit. Mai mult, una dintre fostele sale a avut o reacție exagerată atunci când bărbatul i-a spus că le vede mai frumoase decât ea pe Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

"Toate relațiile s-au încheiat bruc. Am fost părăsit. Mie îmi era milă de ele să le las de izbeliște. Eu am fost victima. Am suferit de fiecare dată. Am fost de vreo tri ori părăsit, că nu am avut un milion de relații. De trei ori era să mă căsătoresc, o dată m-am şi logodit, deci era cât pe ce, dar tot nu a rezistat relaţia. Doar cu una din ele, acum 10 ani. Cearta finală a fost o bătaie în maşina mea decapotabilă, la un semafor. Vorbeam despre Andreea Marin şi Răduleasca. Ea nu acepta să-i spun că este o fată mai frumoasă decât ea, şi totuşi am avut o licărire de moment şi i-am zis: «Andreea Marin şi Raduleasca, măcar astea sunt mai frumoase ca tine». Mamă, ce discuţii s-au aprins în 5 minute. Şi m-a zgâriat pe gat, îmi amintesc că eram la volan. Mi-a dat sângele, mi-a dat şi cu ghearele pe faţă, nu ştiu de la ce. Şi de draci, la un semafor. a deschis portiera şi a plecat, şi uite aşa s-a încheiat relaţia", a povestit cântărețul.

Mesaj pentru fanele care aspiră la inima lui

Pozele în chiloți i-au adus admiratoare care îl abordează pe Facebook:

"Scrieţi-mi în continuare fără nicio jenă, trimiteţi-mi poze deocheate, nu mă deranjează. Tot cu zâmbet o să tratez problema, dar dacă vreţi o relaţie serioasă cu min,e trebuie puţin mai multă seriozitate şi un pic mai multă cuminţenie. Dacă îmi arăţi că eşti vagaboandă nu te, iau în căsătorie", a încheiat Mihai.

 

Loading...
 
 

Citește și