Mihai Morar, luat la rost de fani după ce i-a urat mamei lui «La mulți ani!» Răspunsul prezentatorului

mihai_morar_2.jpg

Reacția lui Mihai Morar, după ce prietenii lui virtuali „l-au certat” că i-a zis „La mulți ani” mamei lui cu ocazia Adormirii Maicii Domnului
Foto: Instagram

Ziua de 15 august a adus motiv de sărbătoare în familia prezentatorului tv Mihai Moraru. Moderatorul emsiunii „Răi da' buni” are multe „Mării” pe care să le serbeze cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, printre care și mama lui, așa că Mihai nu s-a dat în lături din a publica pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia îi ura celei care i-a dat viață un călduros „La mulți ani!”.

Nu toți prietenii virtuali ai prezentatorului tv au fost de acord, însă, cu această urare, unul dintre urmăritorii lui Mihai luându-l chiar la rost pentru gestul făcut. Internautul a explicat, prin intermediul unui comentariu lăsat în dreptul unei imaginii ce îi înfățișa pe Mihai Morar și mama lui, faptul că ziua Adormirii Maicii Domnului ar trebui să reprezinte un motiv de doliu, nu de sărbătoare, așa că urările de „La mulți ani!” oferite în această zi nu își au rostul. „Este Adormirea Maicii Domnului, nu Nașterea! Prin urmare, este zi de doliu, nu de sărbătoare! Nu se urează -La mulți ani- în această zi! Doar pe 8 septembrie când este Nașterea Maicii Domnului!”, a fost mesajul primit de Mihai Morar.

mihai_morar_mama.jpg

„Dacă nu eram al Mariei, eram al nimănui. Doar dragoste pentru mama”, a scris Mihai Morar în dreptul fotografiei publicate pe contul de socializare
Foto: Instagram

Prezentatorul tv nu s-a lăsat intimidat de critica primită și a ținut să precizeze, citând Biblia, faptul că potrivit scripturilor, oamenii erau chiar încurajați să se bucure de această zi, chiar dacă reprezintă ridicarea Fecioarei Maria la Ceruri, deoarece acesta a fost chiar îndemnul Mamei Mântuitorului. „După ce a fost înștiințată de Sfântul Arhanghel Gavril că va trece din lumea aceasta la viața veșnică, Fecioara Maria i-a întărit pe cei apropiați prin cuvintele: „Nu faceți din mutarea mea pricină de doliu, ci umpleți-vă de bucurie și mai mare. Doresc să merg la Fiul Meu, Cel ce dăruiește tuturor ființă și viață.” Asta e pentru toți cei care rescriu testamente și biblii. Cu drag și umilință”, a explicat prezentatorul tv pe contul de socializare. 

mesaj_instagram_1.jpg

Reacția lui Mihai Morar
Foto: Instagram
Loading...

Citește și