Mihai Mărgineanu şi actorii din "Las Fierbinţi", show la Sala Palatului

12_2-col-margineanu.png

mihai margineanu
Mihai Mărgineanu va cânta pe 25 februarie la Sala Palatului

Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Mărgineanu prezintă „Zariţa”, coloana muzicală a serialului „Las Fierbinți” (PRO TV), unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din România. În plus, artistul cântă în premieră piesele extrase de pe noul său album, „Fum de tavernă”.

„Pentru că nu ne plac conservele, va pregătim o experiență muzicală sută la sută live, fără artificii electronice”, declară Mihai Mărgineanu. Alături de el vor urca pe scenă actorii din distribuția „Las Fierbinți”, care vor completa spectacolul cu momente unice.

Fanii vor putea fredona alături de artist piese precum „Zăriţa Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale , „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. Mai mult decât atât, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa, în exclusivitate, doar pe durata spectacolului, cele două albume semnate de Mihai Mărgineanu, „Zăriţa” și „Fum de Tavernă”.

mihai-margineanu-afis.jpg

mihai margineanu
Afişul spectacolului

Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul autohton și dezbate într-o notă plină de umor problemele românului clasic. De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Săracu’” și multe altele.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro.

Loading...

Citește și

  • Mihai Mărgineanu, alias Ardiles din ”Las Fierbinţi” (PRO TV), şi-a vărsat ”of-ul”, pe reţelele sociale, cu puţin timp înainte de închiderea filmărilor pentru celebrul serial. El a vorbit despre familie, dar şi despre activitatea artistică, menţionând că este nevoit să se împartă între spectacole şi televiziune pentru a-şi asigura un venit bun.

  • mihai margineanu

    Interpretul lui Ardiles din serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV) are agenda încărcată de filmări şi concerte. Actorul şi cântăreţul Mihai Mărgineanu are spectacole atât în ţară cât şi în străinătate, iar în curând va merge la Londra, pentru a le cânta celor din comunitatea de români, dar şi londonezilor care vor să-l asculte.