Mihai Găinuşă a plecat de la radio: "Nu văd un viitor împreună!"

mihai_gainusa.jpg

mihai gainusa radio seven plecare
Găinușă a rămas fără postul de la radio
Foto: adevarul.ro

Mihai Găinuşă, fostul cârcotaş de la Prima Tv, este liber de contract după ce recent a încetat colaborarea cu Radio Seven. Vedeta a rezistat în emisie un an şi şase luni. Locul său a fost luat tot de un nume cunoscut. Este vorba despre Mihai Cioceanu, fost realizator de matinal la Gold FM şi prezentator Realitatea Tv.

Mihai Găinușă a părăsit Radio Seven după ce a ajuns la final de contract, după cum a declarat chiar el pentru www.paginademedia.ro. Vedeta tv care în urmă cu trei ani s-a despărâit cu greu de echipa Prima Tv alături de care realiza Cronica Cârcotaşilor a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale. "A fost o înțelegere să nu mai continuăm. Ei nu vor să mai investească și nici eu nu văd un viitor împreună. Acum aștept oferte. Deocamdată sunt în discuții cu un radio, dar aștept oferte. Nu mă grăbesc să mă arunc, că nu mai e cazul la experiența mea. Vreau să joc și eu în liga mare, că m-am săturat de liga mică””, a declarat Măihai Găinușă pentru sursa citată.

Mihai Găinușă s-a alăturat proiectului radio în noiembrie 2015, când H FM a fost transformat în Radio Seven. Alături de el au mai intrat atunci în noul proiect Marius Vintilă, care este încă pe post, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă și Mihai Dinu, care au părăsit deja Seven la începutul acestui an. 

În 2004, Mihai Găinușă a decis să se retragă după 14 ani în programul realizat la Prima TV cu Șerban Huidu, iar de artunci pare câ nu îşi mai găseşte locul.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • marian godina

  Marian Godină și Mihai Găinușă sunt personajele unui scandal pe paginile rețelelor sociale. Totul a pornit de la un incident din trafic, niciunul dintre cei doi nefiind implicat în mod direct. O femeie care a fost prinsă traversând neregulamentar în zona Unirii din Capitală a refuzat să se legitimeze și a fost încătușată de polițiștii de la fața locului.

 • mihai gainusa revenire radio seven

  Veste bună pentru fanii lui Mihai Găinușă (45 de ani). Îndrăgitul prezentator de radio și tv se întoarce la prima dragoste și revine în FM, pe frecvența 103,4. El va prezenta un show matinal intitulat „Șapte dimineața”, la Radio Seven, post care se lansează vineri (11 decembrie).

 • serban huidu

  După ce între Marian Godină și Mihai Găinușă s-a iscat un adevărat război al cuvintelor dure în online, în care a fost implicat fără voia sa și Șerban Huidu, acesta din urmă nu a rămas fără replică. A scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care i s-a adresat polițistului.

 • mihai gainusa revenire radio seven

  Mihai Găinuşă se mândreşte cu cei doi copii ai săi şi are şi de ce. Fetiţa - Eva, în vârstă de 12 ani, îi seamănă leit, iar băieţelul- Andrei, de patru ani, este un cavaler în devenire. Responsabil cu buna dispoziţie în familie şi la curent cu noutăţile, realizatorul i-a scos, miercuri seara, pe cei mici la cinematograf la avanpremiera filmului "Cartea Junglei".