Mihai Călin s-a îngrăşat 6 kilograme pentru rolul din «Valea mută» (HBO)

7-vedete-valea-muta_mihai-calin-2.jpg

Mihai Călin a făcut sacrificii pentru serialul tv
Citeste tot despre: 

În noul serial care va debuta duminică, de la 20.00, la HBO, Mihai Călin (48 de ani) intră în pielea personajului Silviu, soţul procuroarei Elena Zamfir, rol interpretat de Rodica Lazăr (37 de ani).

El ne-a vorbit despre noua producţie: „Eu şi Elena plecăm din Bucureşti pentru a scăpa de stresul muncii ei de procuroare. Renunţ la afacere, ca să trăim liniştiţi. Sunt un tip care vrea să aibă grijă de soţie, se ocupă de casă şi găteşte. M-am îngrăşat şase kilograme pentru acest rol, dar le-am dat jos rapid, la sala de sport”. Dar, pe cei doi actori i-aţi mai văzut jucând împreună, în „Aniela”: ”În perioada 1997-1998, Rodica mi-a fost studentă la clasa în care eram asistent”, ne-a mai povestit Mihai Călin la petrecerea de lansare a serialului. În următoarea perioadă, actorul lucrează la noua premieră, “No Man’s land”, de la Teatrul Naţional, dar şi la un nou serial.

Loading...

Citește și

  • O ţară întreagă îl ştie pe Mihai Călin drept imaginea Pro TV, dar şi pentru rolul lui Relu din telenovela "Inimă de ţigan". Actorul, discret cu viaţa sa personală, a acceptat să vorbească despre familia sa, despre proiecte în care este implicat momentan, dar şi despre experienţa de pe platourile de filmare ale telenovelor în care a apărut. Mai mult, Mihai şi-a amintit cu plăcere şi de câteva mici întâmplări amuzante de pe scenă şi din turnee.

  • matei negrescu

    Nu aveți cum să-l fi uitat pe Matei, ispita masculină care a atras cele mai multe priviri din partea fetelor care au participat la "Insula Iubirii", dar și a celor din fața televizoarelor. Plin de mușchi și cu o privire pătrunzătoare, Matei Negrescu (28 de ani) a făcut senzație în cele două sezoane ale show-ului filmat în Thailanda.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1