Mihai Bobonete, mesaj siropos pentru soţie. Au împlinit 10 ani de la cununie

b114-7.jpg

Cătălina şi Mihai se iubesc de 24 de ani

Simpaticul cârciumar Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi” ( PRO TV), Mihai Bobonete (39 de ani), şi soţia lui, Cătălina Bobonete, au sărbătorit recent 10 ani de la cununia civilă.

Cu acest prilej, actorul a postat pe conturile sociale un mesaj emoţionant: „La 10 ani de la cununie, la doi copii minunaţi de atunci încoace şi la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina Internatului. Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îţi spun sincer că «Te iubesc mai mult ca niciodată şi până când moartea ne va despărţi»”. 

b214-8.jpg

Bobonete, alături de Cătălina şi de cei doi copii ai lor

Mihai munceşte enorm pentru numeroasa lui familie. Îl vedeţi pe micul ecran, în celebrul serial de la PRO TV, în filme, pe marele ecran, dar şi în emisiuni de divertisment. Artistul îşi mai rotunjeşte veniturile şi din reclame la un lanţ de supermarket, dar şi din spectacolele de stand-up comedy.

Celebrul cuplu şi-a jurat credinţă de-abia în urmă cu doi ani. Mihai Bobonete are doi copii frumoşi foc, pe Octavian (9 ani) şi pe Maria Elena (5 ani), de care este tare mândru şi speră că ambii îi vor moşteni talentul artistic. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1