Mihai Bendeac, mărturisiri în calitate de prezentator la X Factor: «Voi încerca să mă vindec de anxietate»

mihai_bendeac.jpg

Mihai Bendeac începe filmările pentru X Factor
Foto Facebook

Mihai Bendeac a făcut cele mai șocante dezvăluiri cu privire la faptul că va deveni prezentatorul emisiunii X Factor, în locul celor doi moderatori ai emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani care au ocupat această poziție timp de mai multe sezoane la rând. Noul sezon al show-ului de talente va începe în toamnă și îl va avea pe Mihai Bendeac ca prezentator, iar acastă poziție i se potrivește de minune, a mărturisit actorul.

Actorul a mărturisit cât de fericit este că a ajuns să prezinte emisiunea X Factor, el a explicat că prin acest lucru va ajunge să se «vindece» de timiditate și anxietate. La rândul lui, va ști cum să-i înurajeze pe concurenți înainte de a urca pe scenă în fața juraților Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică.

”Voi încerca pur și simplu să trăiesc o experiență, să ajut niște oameni și să mă vindec de anxietate și timiditate. Rolul meu este de om”, a declarat Mihai Bendeac, care își dorește să îi sprijine pe concurenții X Factor în momentele cu adevărat importante din cariera lor.

Actorul va ști cum să-i sfătuiască pe concurenți să scape de emoțiile scenei și să le demonstreze juraților că dețin Factorul X. ”Sper să îi ajut pur și simplu, fiind conștient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierți de emoție”, a adăugat noul prezentator de la Antena 1.

mihai_bendeac_2.jpg

Mihai Bendeac a acceptat provocarea de a fi moderatorul emisiunii X Factor

Mihai Bendeac va fi pentru prima oară la audiții marți, 10 iulie, la Palatul Copiilor din București alături de cei trei jurați X Factor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1