Mihaela Tatu a slăbit spectaculos. Află secretul ei

Citeste tot despre: 

Vedeta s-a retras de mai bine de doi ani din televiziune, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin şi a invins boala.

Numeroasele drumuri prin ţară ca profesor de oratorie şi moderator la summitul internaţional Bussines Days, şi-au pus amprenta pe silueta Mihaelei Tatu, care ani la rândul a prezentat emisiunea “De 3X femeie”. Mesele neregulate, oboseala şi lipsa unor antrenamente zilnice au făcut ca fosta vedetă de televiziune să se îngraşe considerabil. Însă, la începutul acestui an, ea a pus piciorul în prag, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În doar două luni, ea a dat jos 10 kilograme. Motiv de bucurie, pe care Tatu a dorit să îl împărtăşească şi prietenilor săi virtuali: “Suntem în 4 aprilie. Exact acum 2 luni, în 4 februarie, am început să lucrez la primul și singurul obiectiv pe care mi l-am propus în acest an. EU. Cu tot ceea ce reprezintă. Greutate, sănătate, aspect, armonie, echilibru. Ajungând la o greutate care friza cu inconștiența, dar trecând și suficientă vreme de la ultima intervenție chirurgicală, am dat startul planului, înconjurându-ma de oameni care să mă sprijine în materializarea gândului meu! Astăzi am bifat primele 10 kg date jos”, a anunţat, mândră din cale afară, Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare recunoaşte că nu a fost deloc uşor. “Vreți să mă întrebați dacă e greu? Da. Este. FOARTE! Dar merită! O greutate corespunzătoare generează stare bună de sănătate. Acestea două, combinate cu foarte mult sport și îngrijire corporală, duc la atingerea obiectivului pe care mi l-am propus. 35 de kg mai puțin, într-un an”.

tatu.jpg

Mihaela Tatu, mai slabă cu 10 kg
foto: Arhiva personală

 

Iată şi reţeta Mihaelei:

“Timp de o lună m-am trezit în fiecare dimineață la ora 6 iar de la 7.00-7,30 eram la sala de sport până pe la 9.00-9.30. Apoi a început perioada trainingurilor în țară. Disciplină maximă chiar și atunci când am mai făcut mici compromisuri.  Alimentația este ghidată și respect programul Metabolic Balance, care este adaptat la mine și la programul vieții mele. Și aceste două componente "asezonate" cu mult masaj și împachetări cu tot felul de "chestii", au început să dea rezultate. Însă ceea ce te duce mai departe, sunt voința, disciplina și conștiența faptului că totul depinde de tine și nu există nu pot. Încă ceva foarte important! Țineți sub observație starea de sănătate cu consecvență! Vitamine, minerale și sistem endocrin!”.
 

loading...
Loading...

Citește și