Mihaela Tatu este de 3 X «Pasăre furioasă»

24-vedete-mihaexzcxzla-tatu.jpg

Mihaela Tatu a renunţat la televiziune

Vă mai amintiți de Mihaela Tatu (53 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii ”De 3X Femeie” (Acasă TV)? Vedeta s-a retras din televiziune, locuiește la Oradea, unde lucrează ca moderator la summitul internaţional Bussines Days, dar se ocupă și de acte de caritate. Iar în timpul liber îi place să călătorească în străinătate, ca să-și încarce bateriile.

Mai nou, ea a acceptat să-și închirieze vocea în pelicula de desene animate ”Angry Birds – Filmul”, în care întruchipează o ”pasăre furioasă”, personaj care, cu siguranță, va fi îndrăgit de cei mici.

Zoom
Mihaela și-a închiriat vocea în ”Angry Birds – Filmul”, a cărui premieră va avea loc pe 13 mai

 

Mihaela a avut probleme de sănătate, suferind o operație de colecist, iar despre dragoste preferă să nu vorbească, deoarece, susține ea, încă nu a mai întâlnit un bărbat cu care să ”rezoneze”.  Premiera acestei pelicule va avea loc pe 13 mai, în toate cinematografele din țară.

loading...
Loading...

Citește și

  • Vedeta s-a retras de mai bine de doi ani din televiziune, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin şi a invins boala.

  • Toată suflarea românească l-a omagiat, pe 15 ianuarie, pe marele poet naţional Mihai Eminescu, născut în Botoşani, în 1850. Însă, Mihaela Tatu a organizat și ea un mic chef pentru Gore al ei, un câine din rasa Golden Retriever, care a venit pe lume, coincidență, chiar în aceeaşi zi, în urmă cu 9 ani.