Mihaela Rădulescu, super decolteu la Monaco, dar uite cu ce s-a încălțat!

mihaela_radulescu_02.jpg

mihalea radulescu
Mihaela Rădulescu, decolteu de infarct la Premiile Laureus
foto: Hepta

Lume bună, ținute sexy și sportivi de marcă marți, 14 februarie, la Monaco, la Premiile Laureus, echivalentul Oscarurilor în sport. Printre sportivii de top și invitații de seamă s-a numărat și Mihaela Rădulescu, care l-a însoțit pe iubitul ei, Felix Baumgartner.

Autorul primul salt din stratosferă, cu o viteză care a depășit-o pe cea a sunetului, Felix Baumgartner nu putea lipsi de la gala Premiilor Laureus, echivalentul Oscarurilor în sport. Îmbrăcat în costum negru, cu cămașă albă și papion, sportivul austriac a onorat evenimentul încălțat în pantofi sport, gri.

La brațul lui Baumgartner, participanții la gală au putut-o admira pe Mihaela Rădulescu, îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, care i-a pus în valoare decolteul siliconat. Asemenea iubitului ei, jurata de la ”Românii au talent” și-a accesorizat rochia de seară cu o pereche de pantofi sport roșii.

mihaela_radulescu_01.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu și iubitul ei la Premiile Laureus
foto: Hepta

 

Nu e prima dată când cuplul Raduleasca-Baumgartner dă dovadă de un umor cu totul special. Imaginile cu Mihaela pe post de masă sexy pentru iubitul ei sau pe WC cu pantalonii în vine au căpătat deja notorietate europeană.

Loading...
 
 

Citește și

  • nadia comaneci decolteu monte carlo

    Are 55 de ani, dar este într-o formă maximă! Prezentă la Monte Carlo, în cadrul Galei Premiilor Laures, Nadia Comăneci a făcut senzație într-o rochie neagră, mulată și extrem de decoltată, marți seară (14 februarie).

  • printul albert de monaco ilie nastase intalnire dineu

    Și prinții sunt oameni! La această concluzie am ajuns după ce Prințul Albert de Monaco l-a salutat într-un stil original pe bunul său prieten Ilie Năstase. Totul s-a întâmplat la Laureus Awards. În loc de ”bună ziua”, acesta i-a spus ”sugi p...a”, iat totul a fost filmat cu telefonul mobil!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1