Mihaela Rădulescu, remarci picante la tv: «Ai cel mai sexy fund!»

mihaela_radulescu_romanii.jpg

mihaela radulescu romanii au talent
Mihaela Rădulescu spune ce gândeşte din postura de jurată
Foto: arhivă personală

Şi acest nou sezon al emisiunii "Românii au talent" din juriul căreia face parte Mihaela Rădulescu nu lipsesc replicile picante, iar diva de Monaco e campioană la acest capitol. În ediţia de vineri, producătorii show-ului de talente promit povești uluitoare și momente, care îi lasă pe jurați fără cuvinte. Nu şi pe Mihaela, care are tot timpul ceva de comentat.

Mihaela Rădulescu continuă seria picanteriilor la "Românii au talent". După ce sezoanele trecute în care s-a tăvălit în făină şi a sărutat pe gură un concurent, acum diva face un comentariu, care demonstrează că este total lipsită de inhibiţii. 

În cea de-a patra ediţie a emisiunii-concurs, care va fi difuzată vineri, vor urca pe scenă trei concurenţi, care îi vor ţine pe juraţii Florin Călinesacu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu cu ochii aţintiţi asupra lor. Nu vor lipsi comentariile spumoase între juraţi şi replicile picante ale divei de Monaco. 

mihaela_radulescu_juriu.jpg

mihaela radulescu romanii au talent
Mihaela Rădulescu face tot timpul comentarii spumoase
Foto: Pro Tv

”Eu nu am mai văzut așa ceva, sunteți foarte, foarte tari!”, le spune Andra unor concurenți care aduc pe scenă un număr complex, iar Mihaela continuă: ”Iartă-mă că-ți spun, ai cel mai sexz fund pe care l-am văzut vreodată în niște blugi albi! Ești foarte talentată! Faceți împreună un trio absolut surprinzător și pentru asta sunteți bucurie! Sunteți the best!

.

Nici vedeta nu stă rău la acest capitol. Ea este imaginea unei firme de lengerie intimă şi recent a făcut publice câteva poze în care demonstrează că la 47 de ani corpul ei este lucrat intens la sala de fitness.  

mihaela.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu este jurata emisiunii ”Românii au talent” de la Pro Tv
Foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și