Mihaela Rădulescu are probleme cu nasul operat? EXCLUSIV

raduleasca-nas_pudrat.jpg

Mihaela şi-a transformat nasul puţin coroiat într-unul mai scurt şi „în vânt”
Foto: Cotimanis Show

Este adevărat, Mihaela Rădulescu şi-a operat nasul. Ceea ce Click! a sesizat în urmă cu o lună a fost confirmat abia acum. Sâmbătă seara, pe când era machiată pentru Carnavalul de la Mamaia, Răduleasca cerut make-up artistului să manevreze cu grijă zona nasului, pentru că „e sensibilă”.

Foarte agitată, stresată şi pe fugă, aşa a apărut Mihaela Rădulescu (44 de ani) sâmbătă seara, în culisele Carnavalului de la Mamaia. Urma să fie transformată în Cleopatra şi să defileze la braţul lui Radu Mazăre. S-a lăsat pe mâna soţiei lui Bebe Cotimanis, make-up artistul Florina Mărcuţă, care a fost, cu şcoala ei de machiaj, partener al evenimentului.

„Mi-a spus de la început că nasul e proaspăt operat şi să am grijă când o dau cu pudră, să nu apăs foarte tare că zona e încă sensibilă. Ea venise parţial machiată, îşi pusese singură fondul de ten pe faţă, probabil pentru siguranţă. Dacă zona era dureroasă, tot mai bine e să o atingi singur. Are, într-adevăr, un nas fin, mic şi frumos”, a povestit, pentru Click!, Florina Mărcuţă.

raduleasca-machiaj.jpg

Răduleasca s-a lăsat cu greu convinsă de Florina Mărcuţă să fie machiată cu albastru pe pleoape, în stilul Cleopatrei. Dar rezultatul final i-a plăcut la nebunie
Foto: Cotimanis Show

Potrivit medicului chirurg estetician Florin Juravle, nasul poate fi amorţit şi sensibil la atingere timp de trei luni de la intervenţia chirurgicală. În această perioadă se recomandă evitarea traumatismelor. „Nu-i punea în pericol vindecarea, doar simţea o uşoară durere locală”, a explicat specialistul.

Click! a avut dreptate

La 6 iunie, Click! a dezvăluit că Mihaela şi-a transformat nasul puţin coroiat într-unul mai scurt şi „în vânt”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Răduleasca a jurizat miercuri seara un concurs de frumuseţe în clubul Princess din Bucureşti. Acolo s-a prezentat cu un tricou destul de lejer, care a trădat-o în mai multe rânduri.

  • Războiul dintre Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu s-a terminat doar după ce milionarul i-a propus vedetei un târg de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo şi o rentă viageră de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie să justifice cum cheltuieşte banii, iar Elan are dreptul să-l vadă pe Ayan la orice oră din zi şi din noapte.

  • Mihaela Rădulescu e într-o formă de zile mari la vârsta de 44 de ani. Face mult sport, mănâncă sănătos şi, deşi nu prea recunoaşte, apelează la chirurgia estetică. Venită pentru câteva zile în România, vedeta a apărut ieri în emisiunea iubitului ei, unde a afişat o nouă faţă: nasul puţin coroiat era în vânt, mai scurt, iar pomeţii, bine pronunţaţi.

  • Mihaela Rădulescu a declarat că nu a pus la suflet declaraţiile de la aceea vreme

    Sâmbătă seara, pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, primarul Constanţei i-a cerut scuze în mod oficial Mihaelei pentru jignirile aduse mai demult. La ediţia de deschidere a Carnavalului, eroii principali au fost Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu, costumaţi în Cezar şi Cleopatra.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1