Mihaela Borcea, mesaj emoționant de ziua fiului Patrick: “Să plângi, să visezi, să iubești”

mihaela-borcea-patrick-fiu.jpg

Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea fiului ei

Bucurie mare în familia lui Cristi Borcea. Fiul lui cel mare, Patrick, a împlinit astăzi, 3 decembrie, 21 de ani. Dacă tatăl i-a făcut un cadou pe măsură, mama i-a oferit cele mai emoționante sfaturi pentru viață, mesaj care ar aduce lacrimi în ochii oricărui părinte.

Pentru familia Borcea, sezonul petrecerilor a început deja. Astăzi, Patrick serbează 21 de ani, pe 8 decembrie, actuala soție a afaceristului, Valentina Pelinel, va împlini 38 de ani, iar pe 17 ianuarie, Cristi Borcea va aniversa 49 de ani. Apoi, va urma o altă mare bucurie pentru Cristi Borcea, Valentina urmând să dea naștere gemenelor. Până atunci, Borcea se concentrează pe aniversarea fiului cel mare, Patrick primind mesajele de felicitare în avans. După cadoul de la tatăl lui, Borcea jr a fost surprins de mamă cu un mesaj emoționant. „Ce îți doresc de ziua ta? Mai mult timp să iubești, pentru că iubirea e secretul tinereții veșnice! Să râzi, pentru că râsul e muzica sufletului! Să plângi, pentru că plânsul e emoția unei inimi mari! Să citești, pentru că cititul e sursa cunoașterii! Să asculți... pentru că ascultarea e forța inteligenței! Să gândești, pentru că gândirea e cheia reușitei! Să visezi, pentru că visarea e răsuflarea fericirii și nu uita să trăiești, căci timpul trece repede... și nu revine niciodată! La mulți ani, dragul meu fiu, Patrick Cristian!”, a scris, pe Facebook, Mihaela Borcea, prima soție a fostului dinamovist.

Loading...

Citește și

  • Din poliţist a devenit şoferul ei, iar din garsoniera de la ANL de 40 de metri pătraţi, iubitul Mihaelei Borcea s-a mutat într-o vilă şi conduce un BMW X5. Este vorba despre Sorin Rap, care a devenit omul bun la toate pentru fosta nevastă a lui Cristi Borcea. Iată-l într-o zi de joi, în timp ce îi cară sacoşa şi alte bagaje la clinica din Dorobanţi.

  • În stilul său unic, Cristi Borcea şi-a reunit femeile care i-au marcat existenţa şi le-a făcut din nou să zâmbească. La scurt timp după ce a plătit cauţiunea de două milioane de lei, afaceristul a serbat libertatea alături de Mihaela şi de Valentina. A fost prezent şi iubitul primei neveste, însă acesta a aşteptat în maşină. Borcea i-a strâns mâna bărbăteşte!