Mihaela Mihai, dezvăluiri cutremurătoare: «Cinci ani m-a drogat cel de-al doilea soț, ca să depind de el»

14_22.jpg

Deşi are 72 de ani, ea ştie să ţină timpul în loc

Mihaela Mihai, una dintre cele mai frumoase artiste din ”Epoca de Aur”, a împlinit sâmbătă 72 de ani. În spatele zâmbetului său ştrengăresc, vedeta ascunde însă o poveste de viaţă cutremurătoare.

Interpreta celebrei melodii “De-ai fi tu salcie la mal”,  scrisă de Horia Moculescu, a trecut prin trei căsnicii. Solista s-a căsătorit, la 17 ani, cu nepotul lui Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi, de la care a luat şi numele de scenă. A doua căsătorie a fost cu Maxime Dufour, un om de afaceri francez pentru care s-a mutat la Paris în 1975 şi cu care a avut-o pe fiica ei, Isabelle. 

14_23.jpg

Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai frumoase soliste din România

 

Fanii i-au trimis mesaje de felicitare

 

Mihaela Mihai a povestit, în 2010, la PRO TV, despre chinurile îndurate în cei 10 ani de căsnicie alături de partenerul ei de viaţă din Franţa: ”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul. Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc.Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”.

S-a recăsătorit mai târziu cu ambasadorul României la Paris, Dumitru Ceauşu. Mihaela  a primit o mulţime de mesaje de felicitare, de ziua ei, pe conturile sociale: ”Mulţumesc mult pentru cascada de flori şi de urări”, le-a transmis cântăreaţa fanilor ei.  Aniversarea a găsit-o în cocheta ei vilă din satul Măgura, comuna Bezdead, judeţul Dâmboviţa.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1