Mesajul Mădălinei Ghenea după scandalul cu iubitul pe stradă. ”Nu contează cât de bogat...”

12-13-vedete-2-col-ghenea-stratan.jpg

madalina ghenea matei stratan cearta  strada tensiuni
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu mai sunt la fel de romantici ca la începutul relaţiei lor
Foto: Instagram

Nori negri s-au adunat deasupra relaţiei Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, iar olteanca pare să recunoască faptul că trece printr-o cumpănă în viaţa sentimentală. La o zi distanţă după ce au apărut imagini cu ea şi iubitul ei, prinşi în timpul unei dispute pe stradă, actriţa a scris un mesaj din care lasă să se înţeleagă cât de mult suferă pentru felul în care a fost tratată de bărbatul căruia i-a dăruit un copil.

De luna trecută au apărut primele zvonuri despre despărţirea dintre Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani), dar actriţa a încercat să salveze aparenţele. Au apărut la evenimente mondene împreună şi s-au purtat tandru în faţa camerelor de luat vederi şi a aparatelor de fotografiat, dar lucrurile nu ar fi atât de roz. Că aşa stau lucrurile o confirmă gesturile din ultima perioadă. Marţi seara, cei doi au fost surprinşi în mijlocul unei dispute pe stradă, din care Mădălina ar fi fost chiar uşor bruscată. Surse din anturajul lor au declarat pentru Click! că actriţa ar fi de vină, pentru că are un comportament coleric. Chiar şi cu partea ei de vină, actriţa pare că-l pune la colţ pe iubitul ei pentru că s-a ajuns la astfel de momente tensionate în cuplu. Ea a publicat cu mesaj pe contul de Instagram prin care parcă îi reproşează lui Matei Stratan tot ce s-a întâmplat.

"Nu contează cât de educat, talentat, bogat sau grozav crezi tu că eşti, faptul cum tratezi oamenii spune totul în cele din urmă. Integritatea este totul", este citatul pe care l-a folosit actriţa ca să atragă atenţia că nu i-a picat prea bine cearta din stradă.  

Mădălina şi Matei sunt împreună de un an şi jumătate şi au o fetiţă, în vârstă de 6 luni. 

loading...

Citește și

  • Dragostea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Sratan a ţinut doar un an şi jumătate. Iată că între cei doi logodnici nici nu poate fi vorba de planuri de căsătorie, pentru că gesturile din ultima perioadă dau de gol despărţirea. Cel care suferă cel mai mult este milionarul, cât despre actriţa originară din Slatina, pare că îşi doreşte să se mai distreze, cum făcea odinioară.

  • madalina ghenea matei stratan cearta

    Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.