Mesajul dramatic pe care un barbat și l-a tatuat pe braț. "Viața m-a făcut tată de îngeri"

mesajul-unui-tata-pentru-fetitele-moarte.jpg

tatuaj, mesaj, copii
Un tată și-a tatuat pe brat povestea tragediei sale
FOTO Facebook/ Flick Domnul Rimă

Un bărbat a cărui soție a născut o fetiță moartă, iar o alta a trăit doar o zi, și-a tatuat pe braț un mesaj emoționant. Alături de un desen cu două fetițe care pleacă ținându-se de mână, a fost scris un catren tulburător care se încheie așa: ”Viața asta prea nedreaptă/ M-a făcut tată de îngeri”.

Bărbatul, care a dorit să nu i se dezvăluie identitatea, l-a rugat, în urmă cu doi ani, pe Flick Domnul Rimă, să-i facă niște versuri legate de tragedia prin care trecea împreună cu soția.

”Fix acum doi ani, pe 10 mai, am primit probabil mesajul care m-a impresionat cel mai mult în ultimii ani.

Dacă unora ni se pare că avem probleme în viață, povesta omului ăsta ne face să fim fericiți cu ”problemele noastre”, se arată în postarea lui Flick.

Mesajul dramatic tatuat pe braț: ”Viața m-a făcut tată de îngeri”

”Bună ziua! Sunt un tată îndurereat care anul acesta a pierdut al doilea copil, o fetiță. În 2017, soția a născut la 34 de săptămâni și 4 zile, o fată moartă pe care trebuia să o cheme Daria.

Anul acesta, pe 23 aprilie, a născut o minunăție de fetiță, pe nume Agnes, care a trăit doar o zi. Credeți că îmi puteți oferi câteva rânduri frumoase?”, i-a scris părintele îndurerat lui Flick, Domnul Rimă, în urmă cu un an.

Acesta i-a compus un mesaj dureros pe care omul și l-a tatuat pe braț alături de un desen cu două fetițe care se țin de mână.

”Brațele astea încă așteaptă,

Nu au încă la piept strângeri.

Viața asta prea nedreaptă

M-a făcut tată de îngeri”

Imediat, omul a mers la un centru de tatuaj și a cerut să-i fie scrise aceste cuvinte pe braț.

mesaj-dramatic.jpg

tatuaj, mesaj, copii
Și-a tatuat durerea pe braț
FOTO Facebook/ Flick/ Domnul Rimă

Gestul tatălui îndurerat a stârnit un val de emoție și empatie pe Facebook. Mulți au trimis mesaje de condoleanțe și s-au aratat marcați de tragedia prin care trece.

Flick Domnul Rimă este moderator la Radio Zu la emisiunea Popescu și Flick. El este recunoscut pentru abilitatea de a face rime din orice.

Citește și:

Flick s-a însurat în secret, în Creta. Denisa Hodișan, fostă "Miss Planet", este oficial "Doamna Rimă"

VIDEO Flick Domnul Rimă, nuntă cu fast la Oradea, cu Loredana pe scenă. Ce chefuri celebre au mai fost în weekend

Loading...
 
 

Citește și

  • Flick și Denisa Hodișan au devenit soț și soție, iar evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, în Creta. Deși fanii nu se așeptau, ca nași cei doi i-au ales pe Daniel Buzdugan și pe soția acestuia, mai ales că realizatorul de emisiuni radio de la Zu este un mare fan al insulei Creta.

  • flick radio zu eminescu

    Este din Câmpina şi a venit în Bucureşti în urmă cu 14 ani, pentru a urma ASE-ul. A făcut contabilitate timp de 5 ani, pentru 2 multinaţionale importante, însă rimele lui l-au adus la radio. La Radio Zu, şi-i place de minune! Andrei Sebastian Fincea, alias Flick de la ZU, este si poet. Pasiunea pentru versori a moștenit-o chiar de la Eminescu.