Mesajul de adio al lui Claudiu Roman: „Simt un gol imens”

claudiu_roman.jpg

claudiu roman hotel
Claudiu Roman a lucrat timp de opt luni în 2013 fără să fie plătit. Dragostea pentru radio era prea mare, a spus tatăl dj-ului
Foto: claudiuroman.ro

Sinuciderea prezentatorului de radio Claudiu Roman, care a încântat cu vocea sa zeci de mii de ascultători de-a lungul anilor, i-a şocat pe apropiaţi. Mesajul său de adio este tulburător.

Claudiu Roman (34 de ani) trăia pentru radio. Asta susţine tatăl său, Nicu Roman. Într-un interviu difuzat de Antena 1, părintele îndurerat a declarat că prezentatorul de radio a fost extrem de afectat de faptul că de la 1 septembrie rămăsese fără loc de muncă. Nu era vorba de partea financiară, ci de pasiunea lui.

nicu roman tata claudiu romanZoom
Nicu Roman crede că disponibilizarea fiului său l-a făcut să ia decizia sinuciderii
captură: Antena 1

„El avea foarte, foarte mulţi bani”, a precizat Nicu Roman.

Mesajul din biletul de adio sugerează că dj-ul Claudiu Roman se afla în depresie.

„Am tot ce-mi doresc pe lumea asta. Dar simt un gol imens în interior”, ar fi scris prezentatorul de radio, potrivit Observatorului de la Antena 1.

Tatăl a mai dezvăluit un aspect dureros: fiul său începuse să-şi piardă părul. „Cred că din cauza stresului”, a spus Nicu Roman. Medicii nu aveau nicio soluţie.

Cu toate aceste probleme, Claudiu Roman nu a dat vreun semn că ar vrea să se sinucidă. Miercuri, cu o seară înainte de tragedie, el şi tatăl său se plimbaseră cu bicicletele.

loading...
Loading...

Citește și