Matei Stratan s-a afişat deja cu amanta! Mesajul Mădălinei nu a fost întâmplător

12-13-vedete-ghenea-4-foto-hepta.jpg

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan erau îndrăgostiţi lulea la începutul relaţiei
Foto: Hepta

Mădălina Ghenea e istorie! Deşi i-a dăruit lui Matei Stratan o fetiţă, fiul magnatului Dan Stratan, nu prea mai este convins că vrea o familie alături de actriţă. El s-ar fi afişat weekend-ul trecut în compania altei femei şi a ales un eveniment grandios din familia lui ca să facă acest lucru. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul Roxana Blagu.

Ceea ce în weekend părea doar un citat celebru, are un sâmbure de adevăr. Mădălina Ghenea ridica multe semne de întrebare cu ultimul ei mesaj de pe Instagram prin care sugera că ar fi fost înşelată. Un apropiat al actriţei a făcut dezvăluiri surpinzătoare despre relaţia ei cu Matei Stratan, iar bănuiala că Matei îi este infidel planează asupra lui de o lună, practic de la momentul episodului scandalos din stradă.

"Ea bănuia de mai multă vreme că el mai are pe cineva. Comportamentul lui se schimbase. Când a avut dovada clară, negru pe alb, a explodat pe Instagram. Se pare că Matei va avea un program de vizitare săptămânal. Totul s-a rupt definitiv", a declarat un apropiat al Mădălinei pentru "Agenţia Vip".

Potrivit lui Cristi Brancu care citează un prieten a lui Stratan, Matei îşi petrece timpul cu altă femeie, mai în vârstă decât el, dar este foarte discret. "Nu pare deloc distrus de despărţirea de Mădălina. Se pare că o lasă să creadă ce vrea. S-a dus iubirea", a adăugat aceeaşi sursă.

roxana blagu nunta andrei badiuZoom
Roxana Blagu s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Andrei Badiu
Foto: arhivă personală

 

Bomba a căzut în acest weekend când Matei Stratan a participat la nunta verişoarei sale, Roxana Blagu, când s-a afişat cu altcineva. acest moment a coincis cu mesajul Mădălinei, în care actriţa îi reproşa că a înşelat-o şi le-a distrus viitorul. A doua zi după acest mesaj, Mădălina Ghenea a şters ce a publicat de pe contul ei de Instagram adâncind şi mai tare misterul.  

 

     

loading...

Citește și

  • Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt de câteva săptămâni în centrul atenţiei după ce au fost surprinşi de paparazii în plină dispută, pe stradă. Actriţa a coborât din maşina în care se afla cu iubitul ei, iar în încercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Supărată că s-a ajuns aici şi s-a aflat că traversează o perioadă tensionată în cuplu, olteanca a răbufnit pe reţeaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a păţit de fapt.

  • Se spune că dragostea durează trei ani, însă în cazul Mădălinei Ghenea şi al lui Matei Stratan relaţia lor riscă să se încheie cu mult mai repede. Surse din anturajul celor doi spun că nici nu mai locuiesc împreună, deşi de câteva luni au devenit părinţii unei fetiţe.

  • madalina ghenea matei stratan cearta  strada tensiuni

    Lucrurile par că merg pe o pantă descendentă în cuplul Mădălina Ghneea-Matei Stratan. După ce au luna trecută fost surprinşi în mijlocul unei dispute pe stradă, cei doi lasă să se înţeleagă că au în continuare probleme grave în amor. Părinţii au încercat să-i împace, dar mesajul publicat de actriţă ne duce cu gândul că "negocierile" au eşuat, iar relaţia scârţâie serios sau chiar e pe butuci.

  • „Împăcare, împăcare, fără nici o supărare”! Acesta e îndemnul folosit în ultima vreme, în familia Stratan, după ce frumoșii Mădălina și Matei sunt ca șoarecele și pisica. La interval au ieșit însă părinții tânărului, care se pare că au reușit să-și înduplece nora, după o vizită de 3 ore chiar la domiciliul ei.