„MasterChef” nu va mai fi difuzat anul acesta de Pro TV? Ce s-a întâmplat

masterchef-2015.jpg

masterchef 2015
Chef Foa, Patrizia Paglieri și Adi Hădean au făcut parte din juriul MasterChef în ultimele două sezoane
Foto: ProTV

De câteva săptâmâni sunt zvonuri că Chef Adi Hădean nu va mai face parte din juriul emisiunii „MasterChef” de la Pro TV. Mai mult decât atât, surse din interiorul echipei de filmare au mărturisit că producţia show-ului este în întârziere şi că este posibil ca emisiunea să nu mai intre în grila de toamnă.

Emisiunea „MasterChef” a avut succes la public încă de la debut, însă parcă e blestemată. După ce a debutat în 2012 la Pro TV cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea în calitate de juraţi, aceştia au trecut în barca Antenei 1, după trei sezoane.

Noi juraţi desemnaţi au fost Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă zis FOA. Cei trei au făcut faţă cu brio două sezoane, ba chiar au avut mai mult succes la public decât foștii jurați. Se pare însă că minunea nu a durat prea mult, iar acum se zvoneşte că emisiunea trece din nou printr-un impas.

Surse din apropierea show-ului au declarat pentru Click! că Chef Hădean a fost sfătuit să renunţe la emisiune pentru alte contracte mai bănoase. ”Vinovată” de această schimbare de atitudine ar fi în mare măsură soţia chef-ului, care se ocupă îndeaproape de cariera acestuia.

Mai mult, se zvoneşte că Hădean ar avea oferte și de la alte televiziuni şi că ar fi tentat să le dea curs. În consecință, producătorii s-ar fi gândit să înlocuiască şi restul echipei de juraţi, însă până în acest moment nu au luat nicio decizie.

“Momentan, producătorii se gândesc să facă mai multe schimbări în show, dar toate aceste modificări i-au făcut să întârzie foarte mult filmările. Anul trecut pe vremea aceasta filmau deja de ceva vreme, anul acesta nici măcar nu au terminat preselecţiile. Mai au şi problema juraţilor, care nu sunt încă aleşi. Cei de la Pro TV îşi doreau să rămână echipa intactă, însă nu s-a putut. Asta îi va da peste cap şi este posibil să apară schimbări în grila de toamnă”, a mai spus sursa citată.

”E posibil ca Master Chef să fie difuzat anul viitor, în locul emisiunii Bake Off, care este programat atunci cu sezonul doi. Oricum, în grila de programe există foarte multe proiecte”, ne-au mai declarat sursele de pe platourile de filmare de la “MasterChef”.         

 

Loading...

Citește și

 • masterchef 2015

  Andrei Voica (32 de ani) este câştigătorul noului sezon MasterChef 2015. Tânărul Andrei Voica este originar din Craiova şi a lucrat ca manager de restaurant în Madrid, în localul „La Maquinilla 1911”. Pasionat de fotbal și de pescuit, Andrei s-a înscris la concursul de la PRO TV dornic să învețe lucruri noi şi să-și îmbogățească vocabularul culinar.

 • adrian hadean

  Chef Adrian Hădean este unul dintre cei trei jurați ai concursului culinar „Masterchef”, de la Pro Tv. Totuși, se pare că bucătarul nu va mai apărea în noul sezon al emisiunii.

 • adrian hadean emisiune radio masterchef

  Una rece, una caldă pentru Adrian Hădean. Cheful de la Pro Tv a rămas fără job-ul de jurat de la Masterchef, dar este implicat în alte proiecte care îi pun în valoare talentul gastronomic. El a dat televiziunea pe radio, unde prezintă săptămânal o emisiune.

 • culise masterchef

  Luni, 14 decembrie, ProTv a difuzat finala de la „MasterChef”. Showul și-a desemnat aseară câștigătorul, pe care Click! l-a anunţat în premieră, încă de-acum o săptămână. Ce s-a întâmplat, însă, în culisele finalei?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1